Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kushina, właśnie to mnie denerwowało u Basi- Azjatyckiego Cukru. Ten jej internetowy sklepik z kosmetykami i ceny nawet trzykrotnie większe niż w innych sklepach online. Ona twierdzi, że ma tylko oryginalne kosmetyki. Ok, zgodzę się. Ale jest wiele stron, także polskich, które sprowadzają również oryginalne kosmetyki z Azji i sprzedają je znacznie taniej niż Basia! Rozumiem chęć zysku, ale ona mocno przesadza z cenami, naprawdę. Trochę sobie tym sklepem strzeliła w kolano. Ale ludzie i tak u niej kupują, bo nie wiedzą, że mogą znaleźć ten sam oryginalny produkt dużo taniej.
-
Właśnie też się zastanawiałam jak karmić w trakcie lata. Przecież pić się chce cały czas, a cyca nie będę wyciągać co 15 minut. Może można podać wodę między karmieniem?
Szkoda, że Polkosia i Dotty już się tu nie udzielają. Pewnie by doradziły coś sensownego. -
Fuksja90 wrote:Jak gorąco ! Wolę chyba jak jest zima
Ja tam zimy nie cierpię, a aktualna pogoda jest w sam raz dla mnie, nie za ciepło, nie za zimno. Aż chce się człowiekowi żyć. Energia we mnie wstępuje i budzę się z zimowego snu. Jak niedźwiedź
-
milky way wrote:MoBo, jaka będzie celebracja placka ziemniaczanego, czy tam kotleta !!!!
Zobaczymy co bedziepewno i tak zjem pierwsza i bede sie później gapic na kolezanki jak jedza hehehehe
A plackow ziemniaczanych to juz z rok nie jadłam wiec smaka mi zrobiłaśmilky way lubi tę wiadomość
-
Nita oby praca sie szybko znalazła!
Werix wiesz masz racje ze to ciezka praca ustawic dziecko na rutyne Tracy, ja po tygodniu jestem wykończona, aleeee widze postepy, dwa wieczory pod rzad uspalam mała bez płaczua dzis moj uspal ja do drzemki w 10 min!
a z ksiazki przeczytal zaledwie 4 strony ktore mu zaznaczylam
wiec ja jeszcze tydzien/poltora na 3.5h i bede stopniowo przechodzić na 4.
-
Nita wrote:Jeden dzień ciepła i już Ci źle, Fuksja? No weź!
Ja tam zimy nie cierpię, a aktualna pogoda jest w sam raz dla mnie, nie za ciepło, nie za zimno. Aż chce się człowiekowi żyć. Energia we mnie wstępuje i budzę się z zimowego snu. Jak niedźwiedź
Nita dziś jest prima aprilisNita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nita wrote:Właśnie też się zastanawiałam jak karmić w trakcie lata. Przecież pić się chce cały czas, a cyca nie będę wyciągać co 15 minut. Może można podać wodę między karmieniem?
Szkoda, że Polkosia i Dotty już się tu nie udzielają. Pewnie by doradziły coś sensownego.
Szkoda, że towarzystwo się trochę wykrusza. Mam nadzieję, że uda nam się utrzymać ten wątek przy życiu jeszcze kilka ładnych miesięcy i może nawet będziemy razem przeżywać następne ciążemyślałam dziś nad tym i dochodzę do wniosku, że chyba nie chcę długo czekać z następną, chyba zacznę starania w grudniu. Ne mam wśród znajomych nikogo "zsynchronizowanego" ze mną, pewnie dlatego weszłam na bbf.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 09:16
MoBo lubi tę wiadomość
-
Cześć
uff... skok nam się skończył a trwał prawie miesiąc. Ledwie żyłam. Ciągły płacz i mnóstwo pobudek w nocy. A od wczoraj mój aniołek wrócił. Jedna pobudka i teraz jedziemy do moich rodziców na tydzień. Rok temu zobaczyłam na teście dwie kreski. Bardzo późno. Okres mi się spóźniał 10 dni ale miał prawo bi brałam duphaston.
Czytałam język niemowląt i nie byłam zachwycona. Trochę z niej korzystałam ale skoro mówicie ze zaklinaczem jest lepsza to muszę zamówić. Skok się skończył wiec ponownie spróbuje ja nauczyć sama zasypiać. Przed skokiem już prawie się udało a w trakcie skoku zasypiała tylko w wózku i to kołysanka czasami godzinę i dłużej. Zazdroszczę wam dziewczyny, które będą się starały o drugie dziecko. Ja jestem teraz bezrobotna a i warunki mieszkaniowe nie nastrajają do zwiększenia składu liczebnego rodziny. Jakoś się specjalnie nie zabezpieczamy ale starać to się pewnie będziemy gdzieś za 3 lata. -
Ja licze na to, ze nadejdzie dzien, ze sie dzieciaczki zajmą sobą, bedą sie razem bawić
mamy duzy ogród, wiec za dwa lata juź mogą razem broić, będzie mały plac zabaw, bedą zadowolone. Chyba
To jest plus małej roznicy wieku. Nie chcialoby mi sie wracac pp 3 latach znow do pieluch i ząbkowanìa
Chociaż mozna sobie tak mlodosc przedluzycznowuż maleństwo, noszenie, lulanie, pieluszkowanie
MoBo lubi tę wiadomość
-
Aha, i nie ma zazdrości, bo mały za mały jest jeszcze. Oczywiscie domaga sie uwagi, ale nie jest zlosliwy, nie dokucza, wyrzuca pieluszki do smieci
przynosi zabawki (niektore zaraz znow zabiera
) on ją naprawde lubi
fajnie sie patrzy na to
baranosia, Isia86, MoBo lubią tę wiadomość