Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mobo ja tez o nim mowie.
Tak wiesz- sklada sie i nie sklada, jesli wiesz o czym mysle. Mialam skladac a nie zlozylam ani razu bo trzeba odpiac te nozki i zostaje dosc spore siedzisko z blatem ktore nadal jest klamotem i tak stalo bez sensu.
A to- ciach ciavh złozone i za sofe!MoBo lubi tę wiadomość
-
MoBo nie nie nie namawiam
Bo ja w sumie uzywalam tego z ikei z rok
Nie mialam nic do zarzucenia, dopoki nie kupilam Polly i nie postawilam obok. Wtedy te wszystkie rzeczy, ktore tak troche mi przeszkadzały, czyli to ,ze ciezko sie malego wsadzalo, wyciągało, ze wciaz mi zawadzało , bo skladac mi sie nie chciało no i takie tam
A tu fajnie sie sklada, nie powiem zeby bylo male po zlozeniu, ale fajnie sie chowa za sofkę pochyla sie baaardzo, prawie ze do pozycji lezącej więc mozba bedzie małą karmić, bede mogla sprzedac bujaczek lezaczek, aha i fajnie vo jest regulacja wysokosci.
Czyli w sumie tak sobie gadam, ze to mi bardziej pasujeMoBo lubi tę wiadomość
-
Milky ,ktory dokładnie model masz bo jest ich kilka chodzi o 2 w 1 czy 2 start? też pewnie je kupię i podobają mi się wszystkie ! zwłaszcza model fancy chicken:D Kurcze i ja się męczę z tym usypianiem jest mega płacz czego dawniej nie było i najgorsze ,że głupieję wtedy i daję pierś czego robić nie powinnam bo wiem ,że głodna nie jest:( później mam wyrzuty sumienia bo jej się ulewa i odbija i płacze jeszcze gorzej.... głupia ja:([/url]
-
Upiekłam dziś mega proste ciasto ,a pyszne dzielę się : 4 żółtka i dwa całe jaja miksujemy z cukrem lub ksylitolem wg uznania ( ja dałąm cukier kokosowy), czekoladę gorzką rozpuszczamy w kąpieli wodnej ze 125g masłą i wszystko mieszamy, osobno 4 białka ubijamy ze 100 g cukru i łączymy masę czekoladowo-żółtkową z ubitymi białkami ,pieczemy 35 minut w 170 stopniach to juz jest smaczne a ja na to daję bitą kremówkę i i borówki i oczywiście czekam na truskawki bo są do tego pyszne całośc posypuję płatkami migdałów i z takim ciastem to i okres nie straszny:P
Kushina lubi tę wiadomość
[/url] -
Kaśka, faktycznie piersi lepiej nie podawaj, bo to przyzwyczaja bardzo, a z czasem przestaje działać i jest jeszcze większy ryk. Piszę z własnego doświadczenia. A jak dotychczas usypiałaś?
U mnie ostatnio lepsze dni. Mimo że w nocy pobudki co 2-3h, to w dzień Mały śpi pięknie i uśpić go całkiem łatwo. Mniejsza presja przy tym, mniej płaczu i stresu. Do tego Daniel tak zaczął nawijać że śmiać się chce narzeczony ma wolne to też trochę pomoże. -
ja właśnie zamówiłam te polly 2w1, bo w smyku nawet niezła cena i jakoś mnie tak zachęcił wizualnie będzie mi do wystroju pasowałNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Werix jak Ci idzie z drzemkami? Jestes juz na 3? Bo ja sie nadal bujam z 4rena, ale skrocam spanie w ciagu dnia co sprawia ze latwiej jej zasnac na 4 ta.
Podobnie jak w tym linku http://www.weebeedreaming.com/my-blog/sample-schedule-4-months-up
No i u mnie z zasypianiem jest luz, moja teraz da sie potrzymac w ciszy a pozniej tylko chyc do lozeczka i wychodze! ALE ALE ALE uzywanie smoczka kopie mnie w dupe czyli jak sie rozbudzi to wola i trza isc i wlozyc smoczka do buzi zeby zasnela no nie jest to dobre bo to ja powstrzymuje samej usypiac kiedy jest plytki sen. Wiec do 22 mam czasem z 4 pobudki, a do 6 rano jedna.
Zamowilam taki smoczek z przymocowa zabawka, planuje ja do tego przyzwyczaic a ktorejs nocy oderwac smoczek i dac tylko zabawke ale to tak za miesiac-dwa jak bedzie kumac do czego sie przytula.
Popatrz na ten linkhttp://www.sleepbabylove.com/sleep-training-made-easy-ultimate-guide/
Babka wymienia inne metody do szkolenia snu oprocz pu/pd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 16:49
-
Tak, mamy już 3 drzemki. Pierwsza koło 9, potem 13 i 16:30/17:00. Coraz rzadziej muszę drzemki wydłużać. Wczoraj np. spał sam po 2x 1,5h. Czasem śpi 2h. W nocy gorzej. Budzi się nieregularnie, karmię go nawet 4 razy. Kaszle, więc zastanawiam się czy to nie przez chorobę. Zobaczymy co będzie jak z tego wyjdzie.Chodzimy spać o 19:30, wstajemy zazwyczaj 6:30 - 7:00.
Mały zaczął przewracać się z brzucha na plecy, ale jak leży na kanapie gdzie jest bardziej miękko i łatwiej mu poradzić sobie z rękąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 17:35
MoBo lubi tę wiadomość
-
Hej ale pogoda jak w listopadzie.
Mam ostatnio takiego lenia ,że szkoda mówić. Teraz uprzyjemniam sobie deszczowe popołudnie słuchając nowej płyty Lemona.
Mały śpi ale przez 3 dni od 7 do 19 nie spał wcale. Przyszło mi na myśl ,że może zęby mu idą ale dzisiaj jest lepiej więc może to jednak nie to. -
Pieknie Werix wlasnie niech katar przejdzie i wtedy zobaczysz, ale wydaje mi sie ze bedzie fajnie.
Ja jeszcze nie widze, ze ona jest gotowa na 3 ale pamietam, ze ty jakos 4m 1tyg tez pisalas, ze czuwa 1.20 a teraz widze fajnie dłużej czyli pewno u mnie tez za chwile sie zmieni.
-
O ja... Nie wyobrażam sobie! Mój chyba wyłby cały dzień. Masakra. Jak miał bardzo złe dni to wkładałam go do chusty, gdzie zasypiał po półgodzinnym spacerze a potem chodziłam z nim tak długo jak spał, nwet 2h po lesie.
MoBo, Izieth lubią tę wiadomość
-
Aha może to jakiś sposób :p
Daniel zaczął interesować się w końcu swoimi stopami, chociaż na razie łapie kolana.
Co polecacie do oczyszczania nosa? Niestety zwykły aspirator nam się nie sprawdził przy katarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 08:03
MoBo lubi tę wiadomość