Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygląda na to, że nikt z kp nie dostał jeszcze okresu, tylko ja jak pech to pech. Pytam, bo przez ten cholerny okres mam bardzo mało pokarmu, dziecko mi się przy piersi denerwuje. Niby to normalne przy miesiączce, ale dzisiaj już 5 dzień cyklu a ja nadal mam tam ledwo co mleka
-
Nita, chyba jakiś czas temu już o to pytałaś.
Ja jestem kp i okres miałam od 7 kwietnia. Trwał 7 dni (!), gdzie zawsze miałam 3 dni tylko. Ale ponoć to normalne. Jest jeść że czas żeby się to wszystko uregulowalo. Z resztą po porodzie już mogą być inne cykle. W sensie nie takie same jak przed ciążą
-
Dla mnie w sumie bez różnicy ile ten okres będzie trwał, ale chodzi mi o to, że pokarmu mam mniej i to widać po tym jak mały się dosysa mocno i denerwuje, bo mało co leci. Tak zaczęło mi się robić chyba 2 dni przed okresem i trwa do dzisiaj, czyli już tydzień. Martwię się trochę. Jeśli takie cyrki będą odchodzić z moim pokarmem co każde karmienie to na dziękuję, no stres niesamowity
-
Werix wrote:O! To jest szansa że będę miała krótkie, bo przed ciążą miałam zawsze 7 dni chyba więcej już nie da rady, więc może być lepiej :p
-
nick nieaktualny
-
Basia, nie strasz mnie!
Nita, to tylko jeden czy dwa okresy. Potem będziesz już wprowadzać stałe pokarmy, to zawsze będziesz miała większy komfort, że możesz podać coś innego.
My przerzuciliśmy się na spacerówkę i chowam dzisiaj gondolę na strych. Teściu przywiózł krzesełko do karmienia. Muszę je ogarnąć. Spisałam już rzeczy do kupienia na rozszerzanie diety. Czekam na wypłatę.
Mały coraz bardziej ruchliwy. Chyba za często trzymałam go w leżaczku, ale nie chciałam żeby ulewał i wymiotował. Teraz refluks trochę lżejszy, Daniel ma dłuższe okresy aktywności, to węcej czasu spędza na macie (ale nie tej edukacyjnej, bo na niej potrafił leżeć i bawić się nią samą, tylko na takiej do jogi, gdzie po zabawki musi sięgnąć) i to widzę bardzo go rozruszało. Szczególnie jak pozwalam mu się wkurzyć dłuższym leżeniem na brzuchu albo odsuniętymi zabawkami.MoBo lubi tę wiadomość
-
Jusci ja sobie kupie ikea takie plastikowe lrzeselko z tacka. Moja kolezanka to uzywa i sobie chwali (choc ta sama co mi babybjorn dala ). Mam juz stokke krzeselko, dla newborn bylo ok, ale wersja dla dziecka siedzącego do karmienia mi sie nie podoba bo nie ba tacuszki i plecki mi sie wydaja mnie zabezpieczone. Bede go znow uzywac jaj bedzie starsza.
To ikea krzeslo jest standardowe w kazdym kraku i tanie- co jest plusem. -
Ja kupilam teraz Chicco Polly 2, super bo jest wkladka dla bobasa i potem dla starszaka.
Wywalilam to z Ikea, dla dtarszaka slabe a poza tym to klamot, bo go zlozyc nie mozna. Stoi i moejsce zabiera. Ale dosc dobrze nam sie go uzywało. Ale to Chicco to zajebicho!
Niebo a ziemia.