Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Babybjorn ma same wisiadla, nie kupujcie! Lepiej kupić Tulę czy Manducę np.
Sama miałam BB przy Hani, ale jak tylko pogrzebałam trochę i poczytałam o ergonomicznych nosidłach, to od razu sprzedałam i kupiłam tulę.
BB kosztuje kupę kasy a niestety dziecko ma w nim zła pozycje
Dzięki Dotty!ważna opinia! -
Maggie nie, w żadnym wypadku nie kupuj BabyBjorn. To nie nosidło, tylko wisiadło. Zobacz sobie filmiki i zdjęcia w jakiejś pozycji są bioderka ustawione. Nie mają kształtu M tylko wiszą.
Ja chciałam Tulę, ale byłam na warsztatach w sprawie nosidełek i chust, i Tula mi nie podpasowała. My się zdecydowaliśmy na Beco Gemini. Jeszcze nie kupiliśmy, ale zamierzamy niedługo zamówić i akurat ten model bardzo nam przypadł do gustu. Na męża też pasuje, a mąż to spory chłop.Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Mi koleżanka dała babybjorn i cały czas się mnie pyta czy używam
No a nie używam po tym co się tu dowiedziałam no więc ja kłamie, że tak bo jak jej to powiedzieć? przecież ona dwójkę dzieci na tym wychowała.milky way lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Mi koleżanka dała babybjorn i cały czas się mnie pyta czy używam
No a nie używam po tym co się tu dowiedziałam no więc ja kłamie, że tak bo jak jej to powiedzieć? przecież ona dwójkę dzieci na tym wychowała. -
Ojej Magdaalena to jeszcze większa katastrofa wiesz w takim wypadku chyba bym próbowała sprzedać i zainwestować w nowe, a siostrze to jakoś delikatnie wytłumaczyć.
Od innej koleżanki dostałam manduce i to wydaje się być spoko. Może coś jeszcze kupię, ale wolę w sklepie pooglądać niż zamawiać w ciemno z neta.
Ja w czerwcu jadę siostrę odwiedzić i też na ten wyjazd musiałam wózek kupić, żeby do samolotu wepchnac. -
Zamówiłam pakiet trzech książek, jedna taka podstawowa "Bobas lubi wybór" Rapley, Murkett (polecam dla zielonych, bo całą teorię wykłada o BLW) i dwie kucharskie: "Ala'antkowe BLW" i "Bobas lubi wybór. Książka kucharska". Te kucharskie tylko przejrzałam i jak na razie Ala'antkowe BLW wydaje mi się ciekawsza. Autorki mają też bloga z ciekawymi przepisami.
Co do nosiedeł, chusta Wam nie wystarcza? -
Ja się zastanawiam nad kupnem Moje dziecko nie chce jeść z cycem mamy problem, więc pewnie z rozszerzaniem też będą przeboje...Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Werix wrote:Co do nosiedeł, chusta Wam nie wystarcza?
-
A moje dziecko dzis po raz pierwszy przespalo od 21 do 5 rano,święto jakieś!o 19:00 zabrałam go na drugi spacer,który trwal 20 minut,bo paczkomat musiałam odwiedzić,ale chyba dotlenił sie na tyle,ze o 21 padł ze zmęczenia.Ooo i kupa wreszcie była:-D Matka-pełnia szczęścia
MoBo, Koska 88, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Ale ten czas ostatnio leci. Wróciłam już do pracy było ciężko i pewnie nie raz będzie. Byle do wakacji.....
Rozszerzenie diety idzie mam dobrze tylko nie wiem w którym momencie zastąpić jedno mleczko innym jedzonkiem. Póki co bardziej smakujemy niz sie najadamy. Od przyszłego tygodnia chce rano dawac kaszke zamiast samego mleka.
Przyjemnej majowki oby udało wyjść sie choćby na jeden spacer! -
Maagdalena, my starszaczkowi dajemy Hipp Feine Hirshe. Super kaszka, bez syfu, cukru i bez maltodextryny. Trzeba uwazac, bo piszą na opakowaniach ze nie zawiera cukru, a wrzucają maltodekstrynę, jeszcze gorszą niz cukier.
Np Bobovita porcja zbóż hehe, mega, mega dno.