Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggie tak jak pozniej pisalam, moja siada z pozycji półleżacej. Najcześciej kiedy jest oparta o mnie,a ja jej czytam książeczki. Wczoraj już bez żadnego wysiłku siadała,normalnie tułów do góry, jak wyczynowiec Próbuje i z pozycji leżącej,w łóżeczku łapie za szczebelek czy w wózku za zakońcZenie gondoli,ale to dopiero chęci,tak się jej jeszcze nie udało z pozycji leżącej.
Ja pije zbozówke,czasem normalną kawę,a i coli od męża nieraz złapieMaggie_31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia moja z pozycji półleżącej tez już siada i absolutnie nie wiem co z tym zrobić i coś trzeba z tym robić. Dziewczyny chodzące na rehabilitacje podpytajcie może jeśli to nie problem.
A i cola w małych ilościach tez nie pogardzę a tak to rano herbatka, do obiadu kompot a reszta dnia lecę na wodzie.Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Bo samodzielne siadanie jest przez podparcie a nie przez podciąganie się. Dziecko powinno siadać z pozycji do raczkowania wiec dlatego się zastanawiam. A teraz jak widzę ze wszystkie nasze dzieciaki próbują przez podciąganie się to już nie wiem czy to dobrze czy złe.
-
MoBo wrote:Powiem wam, że z utęsknieniem czekam na moment kiedy się te herbaty laktacyjne skończą bo już żygam trochę nimi bleeee
Jak się mnie moj pyta co chce do picia to aż mnie na cofki biora bo muszę powiedzieć laktacyjna bo 3xlaktacyjna i 1 koperkowa.
No i że ja kawy nie pije, ale chciałam mieć taki 'moment dla siebie' to mi moj zaczął robić latte macchiato, ooooo super! Ake znow DUPA! bo zauwazylam, ze Sara mi się wtedy częściej budzi w nocy
No i znów muszę zostać przy zbożowej.
A co wy pijecie?Wszyscy w domu -
Ja też piję laktacyjna i koper, do tego zbożówkę mi laktacyjna smakuje u mnie cycki też luźne...od tygodnia mamy strajk jedzeniowy...ciekawe jak to wpłynie na laktacjeNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Maggie, my tez dzis swietowalismy kupe zrobil po 5 dniach. Puszczal okropnie smierdzace báki. W koncu kupa wyszla. Tak sie ucieszylismy z mezem, ze prawie dzikie tance odstawilismy. Aran tak sie rozpedzil z kupa, ze kilka minut temu walnal druga Szczesliwie zaczal piszczec. Teraz spi
Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:Wczoraj policzyłam ze mam ponad 1000 pieluszek 3 panpers premiom care bo kupilowalismy bez opamiętania jak wychodziły ze sklepu te starego rodzaju. W życiu tego nie zużyjemy...
Ile chcesz za paczkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:51
-
Baranosia u nas też pierwszy raz taki długi brak kupy. Nie wiem dlaczego, ale już mu to bardzo przeszkadzało. Podobno to normalne przy kp, nawet i do 10 dni kupy może nie być, bo teraz dzieci wchłaniają nasz pokarm w całości i nie ma nic do wydalania. Ale ja wolę jak kupa jest codziennie
baranosia, Maggie_31 lubią tę wiadomość