Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też mam katarek i też jest protest, ale on dobrze ściąga gile
ja teraz zanim do dziurki trafię, to sie z nim bawie i mu policzki zasysam
on sie usmiecha, a ja mu wtedy hyc do nosa
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Usypiałam ją głaszcząc po głowie ,a ona leżała w łóżeczku i zwykle trwało to jakieś 15-20 minut , a teraz płacze czasem tak bardzo ,że tylko pierś działa, ale wiem,że muszę próbować inaczej ją uspokajać....jak Wam idzie rozszerzanie diety dziewczyny ,które już zaczęły?? co już dawałyście i z jakim skutkiem? Ja chyba jutro zaczynam po rekomendacji pediatry i nie wiem od czego zacząć;)no nic dziś poczytam o tym i zobaczymy
[/url]
-
Cześć dziewczyny. My na mm teoretycznie już powinnismy rozszerzać dietę po 4 m-cu, ale ostatnie próby podania przeze mnie zblendowanego ziemniaczka spotkały się ze zwymiotowaniem całej treści żołądka. Mieszek strasznie sie krzywił i wyglądał jakby cierpiał, dla mnie to ewidentny sygnał, ze nie jest gotowy
No i pediatra powiedziała, ze nic się nie stanie jak poczekamy kilka tygodni. Jedyne co nowego wprowadziliśmy to kleik ryżowy i kaszkę w mleku.
-
Dziewczyny, które wprowadziły stałe pokarmy: czy Wasze maluchy lepiej śpią w nocy?
Jak Waze dzieci obracają się z brzucha na plecy? Bo zastanawiam się czy Daniel nie robi tego źle. Wygląda to tak, że unosi do góry pośladki i odpycha się nogami od ziemi, ale głowę na prawie położiną na ziemi. Nie powinien obracać się orzez mocne uniesienie głowy i przerzucenie jej na bok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 17:41
-
Nas dopadły problemy senne w nocy. Maksymalnie śpi 3h ciągiem, a bywa że i budzi się co godzinę
Nigdy prędzej nie miała problemu ze snem, a od tygodnia chodzę jak zombi
No cóż, widocznie kiedyś i mnie musiało to spotkać
U nas nie obraca się z brzucha na plecy. Kiedyś próbowała, ale potem przyszedł skok rozwojowy i jeszcze sobie nie przypomniałaAle za to obroty z pleców na brzuch są już bardzo ładne i częste
Praktycznie nie mogę jej zostawić bo ledwo co położę to momentalnie się obraca
Szczęśliwa, śliczna AniaAż nie do wiary, że to już 3 tygodnie
-
MoBo, moja urodzona tydzień przed terminem
Jeśli znowu będzie powtórka z rozrywki, to za pół godziny pierwsza pobudka
Macie jakieś sprawdzone żele na okres ząbkowania? Coś by warto już kupić, bo człowiek nie zna dnia ani godzinyGryzaki, żel, coś jeszcze warto mieć?
-
a ja ostatnio przeczytałam ten artykuł i już zgłupiałam...
http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2014/07/zele-na-zabkowanie.htmlNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Ponoć Camilia jest niezła o czym świadczy fakt,że u nas w aptece idzie tego na tony
Pacjenci bardzo chwalą Dentinox i Bobodent i nie sądzę,że stsowany trzy razy na dobę miałby być szkodliwy,ale ulga jest chwilowa więc chyba lepiej postawić na masaż np silikonową szczoteczką,jest też od niedawna żel anaftin baby ze specjalną końcówką masującą mam go ,ale jeszcze u mnie ząbkowania nie widać i nie wiem czy się sprawdzi no i gryzaki ja mam całą kolekcję,ale póki co tylko sophie wchodzi w grę. Póki co mam nadzieję,żę Natalka przejdzie przez ząbkowanie bezboleśnie i nawet nie zauważymy jak pojawią się pierwsze ząbki:))) a ,że nadzieja też jest matką ...no właśnie
[/url]