Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Syla90 wrote:Jak się teraz czujecie? Ja nie mogę patrzeć na mięso bo nie dobrze mi Jadła bym tylko sałatę i ogórki zielone świeże A i kręci mi się w głowie
U mnie ciąża jeszcze nie dała o sobie znać, wcześnie jeszcze co prawda
Mam nadzieję, że mdłości i witanie się z porcelaną jakoś mnie ominą, bo nie wiem jak ogarnę te całe moje towarzystwo...
Współczuje dziewczyny mdłości itp, choć pamiętam, że przy pierwszej ciąży to się nawet cieszyłam, że mnie mdli. -
nick nieaktualnyJa sie czuje tak sobie sa gorsze i lepsze dni. Czasem mnie mdli ale z kazdym dniem jest coraz lepiej. Jestem bardzo czesto senna w dzien a znowu w nocy sie budze co chwile. Jak narazie kg stoja w miejscu ale moze dlatego ze od poczatku wmuszalam w siebie jedzenie Teraz dopiero zaczynam miec na cos czasem ochote i cos zjesc z aptetytem. Wiec pewnie teraz kg poleca do przodu. Czesto juz chodze siku. Jutro kolejna wizyta u lekarza:-)
-
nick nieaktualnyAle tu popisałyście
roma, jak u Ciebie?
ja dzisiaj miałam mega ochotę na kurczaka z rożna ale w końcu pojechaliśmy na obiad do teściów.
Zauważyłam, ze już powoli rośnie mi brzuch, nie jest może jakoś wielce duży ale jest
No i zastanawiam się czy nie powiedzieć w końcu mamie.
Kochane, piękne dzidziusie
Witam wszystkie nowe mamy Zaraz was powpisuje na listę
Aurelka, myślę, że Cię trochę niepotrzebnie nastraszyła.
Przykro mi, że tamten pęcherzyk się wchłonął ale to lepiej dla tego maleństwa, teraz już nic mu nie groziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 18:23
Arleta lubi tę wiadomość
-
Ooo. Tez mi dziś kurczak z rozna po głowie się obijal i tez widzę małe zaokrąglenie. Oraz zakupiłam sobie spodnie na gumce - przez ciągłe wzdęcia i zaparcia żadnej z dotychczasowych par spodni nie moge dopiąć. I polecam na czas ciąży przejść na czysto bawełniane majtki. Od domieszek dzieją się cuda niewidy.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyguerretenshi, ja też się właśnie nie mogę zmieścić w żadne "normalne" spodnie więc już się oglądam za ciążowymi ciuchami powoli..
Ja na razie się nie mogę pozbyć wkładek, też przez luteinę.
Malinka, dokładnie
Zaraz sobie zrobię barszcz czerwony bo mnie naszła ochota -
Szarlotka123 wrote:No i zastanawiam się czy nie powiedzieć w końcu mamie.
Baranosia, Arleta, Nulka super wiesci!
Gratuluje bijacych serduszek!
Nulka -ja tez mam grupe krwii A -
Cudek2 - wspolczuje zlego samopoczucia I mdlosci.
Joasia8966 - trzymam kciuki I zapraszamy do nas
...więc teraz serca mam dwa... -
ja w swoich spodniach juz od odwoch tygodni nie chodze bo mam taki brzuch wydety ze mnie uciska i boli, przerzuciłam sie na legginsy
ja oczywiscie zjadłam pomidorówke a teraz jakoś na chipsy cebulkowe mnie naszło ;/
gratuluję wizyt mam nadzieje że teraz już tylko ciągle o dobrych wieściach bedziemy tu pisacSzarlotka123, Krychulec lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja właśnie szaszłyki pichce. I aż mi slinka na sam widok leci
Cudek a co ty tak szybko się zwijasz? Noc jeszcze młoda tzn wieczór
Dziewczyny super wieści z wizyt. Bardzo wam gratuluje.
Ja za tydzień wizyta. Nie mogę się doczekać bo ostatni raz byłam 3 tyg temu i jeszcze serduszka nie było.. -
nick nieaktualnybaranosia, chyba obkupię pół Lidla Mam nadzieje, że będą po 10, haha
palma, widzę, ze moja piosenka się sprawdza ja dzisiaj pieczarkową miałam
cudek właśnie, co tak szybko lulu?
Agulkowa, jesteś kolejną osobą, która mi robi na coś smaka, zabije Będzie już serduszko i kawał zarodka
Agulkowa, palma lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:W lidlu mają być niedługo ciążowe ubrania dziś mi szwagierka powiedziała
-
W H&M kupiłam ostatnio fajne legginsy ciążowe,M,super są,nie widać wtedy wałeczków na brzuchu;)
Szarlotka123, ScarlettKate lubią tę wiadomość
-
Ja w po przednich ciazach mialam zaledwie pare sztuk ubran ciazowych. Brzuch mialam tak maly, ze bardzo dlugo miescilam sie w normalne ciuchy
Niektorzy dopiero w 7mym miesiacu zaczeli zauwazac, ze spodziewam sie dziecka.
Obzarlam sie zapiekankami i mam wyrzuty sumienia
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny