Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja spodnie ciążowe mam z 1 ciąży z hm, 4 pary więc raczej nowych kupować nie będę
muszę je odszukać, na razie bez problemu mieszczę się w normalne bo mają niski stan z przodu a mi brzuch wywala od góry ale legginsy i rajstopy ciążowe muszę kupić nowe, bo stare zużyłam a jednak te ciążowe są zdecydowanie wygodniesze
całe lato zamierzam przechodzić w sukienkach -
ja już jedne spodnie odstawiłam, ale one był bardzo przylegające miałam kiedyś takie fajne półjeansy półdresy ale nie mogę ich znaleźć za cholerę ;/
ja to mam wizje jedzeniowe dzisiaj kebab, mama mi już mówi, że wszystko powie dziecku kiedyś jak jadłam w ciąży zazdroszczę wizyt, moja następna dopiero 11.05 !!!
chciałam męża ze sobą zabrać myślicie, że to dobry pomysł ?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Bo wymiotuje. Tzn zaliczyłam zwrotke kolacji i trochę obiadu - przepraszam za szczegóły
Czekam aż mały zasnie i idę też. No nie mam sil. . . Mówię Wam - totalny flak.
Kokardka - ja tez 11 maja. . .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 20:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgulkowa, To może dziewczynka
kalina123, czyli Ty się dzielisz dobrymi nowinami dzień wcześniej
Majanna, ło matko. Tyle to już na bank bym nie wytrzymała.
Ja idę w Niedzielę na komunię i nie wiem co założyć.. Brzuszek już widać lekko a sukienki mam wszystkie dopasowane.. Chyba trzeba będzie kupić nową. -
Dziewczyny a USG prenatalne macie na NFZ, bo mój coś dzisiaj gadał, że niby NFZ to uciął i teraz trzeba mięć 35 lat albo dobry powód choć w pierwszej ciąży miałam bez żadnego ale a miałam 19 lat...
-
Dziewczyny proszę Was o opinie na temat mojej bety...
16dpo - 336,7
20dpo - 3146,0
22dpo - 7253,0 (5t1d)
Wiem że za mało nie przyrasta, ale czy nie za dużo? ;/
We wcześniejszych ciążach, które poroniłam słabo przyrastała, a teraz martwie się w drugą stronę, a USG mam dopiero w przyszlym tygodniu.
-
Chamomilla wrote:Dziewczyny proszę Was o opinie na temat mojej bety...
16dpo - 336,7
20dpo - 3146,0
22dpo - 7253,0 (5t1d)
We wcześniejszych ciążach, które poroniłam słabo przyrastała, a teraz martwie się w drugą stronę, a USG mam dopiero w przyszlym tygodniu.
Może bliźniaki tylko się cieszyć z takiej bety
Chamomilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNulka nie, teraz prenatalne prywatnie
35 lat skończone albo jakieś choroby genetyczne.
Chamomilla, ja też miałam takie duże przyrosty także spokojnie są w normie jeśli chodzi o tygodnie, jakby były poza normą na dany tydzień to już by znaczyło, ze coś faktycznie nie tak.Chamomilla lubi tę wiadomość
-
Majanna wrote:Kurcze, moj lekarz kazal przyjsc na kolejna wizyte za ok 6 tygodni. To na poczatku czerwca. Jak ja tyle wytrzymam?
Majanna lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Chamomilla wrote:Dziewczyny proszę Was o opinie na temat mojej bety...
16dpo - 336,7
20dpo - 3146,0
22dpo - 7253,0 (5t1d)
spójrz na moje przyrosty w podpisie, jakie są duże, a jest jeden silny dzieć, i Tobie też takiego życzęChamomilla lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Dzięki za słowa otuchy, muszę uzbroić się w cierpliwość i spokój
Ale obawy chyba aż do badan prenatalnych bede miec-jesli do nich dotrwam- bo oczywiscie naczytalam sie w necie co moze oznaczac duzy przyrost...eh, nie bede pisac...
Musi być dobrze! Zazdroszcze Wam ze juz na takim etapie ciazy jestescie -
Nulka wrote:hahaha tylko basenu brak choć jakby na to spojrzeć to za niedługo to będzie jeden wielki basen
Hhehe sliczny bobasek i jaki duzy !!
GRatulacje udanych wizyt i zobaczenia malenstwa ! ZazdraszczamNulka lubi tę wiadomość
-
Kobietki dość tych czarnych myśli. Limit złych nowin wykorzystany. Teraz trzeba już myśleć pozytywnie bo już dużo z nas pokazalo, że te czarne myśli są na wyrost i na wizytach piękne zarodki oraz serduszka widać.
Szarlotka123, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny