Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:Nulka
Dzidzi piękne, a domek elegancki - prawdziwa willa -
mamy serduszko, które ładnie pika 6t3d
niestety więcej nic nie wiem, niestety karty ciąży dalej nie mam, niestety dalej szukam ginekologa prowadzącego...
kolejną wizytę mam już 2.05, ale tym razem na NFZ... mam nadzieję, że tam mi już założy kartę...Nulka, cudek2, palma, sylwia92, Arleta, Szarlotka123, M@linka, s1985, AnnaMonika, cati, Ulka84 lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualny
-
Tak więc jestem po wizycie i latam 10m nad ziemią
Z maleństwem wszystko ok, widziałam pięknie pulsujące serduszko. Co prawda lekarz nie zmierzył tętna, ani wielkości maleństwa ale powiedział, że jest wszystko w porządku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28ab40d97086.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 16:43
Polarisa90, sylwia92, Nulka, palma, cudek2, polkosia, Arleta, Morgan89, Szarlotka123, RedLady, Jagodam, M@linka, Majanna, Koska 88, dora13, ScarlettKate, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg Cudowny filmik i w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 16:51
cudek2 lubi tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Jeny baranosia strasznie się cieszę a który tydzień wyszedł u ciebie wg usg?
Ja też chcę jutro takie informacje
U Ciebie kochana jutro też będą same dobre wieści :*
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja,też po wizycie,serduszko ładnie biło,drugi pęcherzyk się wchłonął,nic nie było tylko taka plamka ale może to i lepiej,od początku było z nim coś nie tak a pózniej to wiadomo jakie komplikacje mogłyby się zrobić...
Nie pisałam Wam,że byłam na tej IP w niedzielę po tych krwawieniach,bo sama byłam zła na siebie,że pojechałam.Sprzęt taki że kompletnie nic nie było widać,wzięła mnie nawet na drugi aparat,ciut lepszy ale bez sensacji,jeszcze dwa razy dopplera właczyła,a wiadomo,że nie jest to do końca bezpieczne na takim etapie,bo nagrzewa mocno i ultradzwięki odbija,jeszcze mnie nastraszyła że tętno 117 i że małe,zarodek miał wtedy 9,2mm także fajnie urósł,dziś niewiem bo nie zmierzyła.
Myślicie że rzeczywiście to tętno było za małe i zle rokuje?
Emerald jak u Ciebie?
Roma czekamyPolarisa90, Nulka, M@linka, Majanna, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Super wieści na dzisiaj Gratulacje, dziewczyny. Ja wodę też wmuszam, bo nie odczuwam pragnienia w ogóle... Rano 0,5l i wieczorem 0,5l i w ciągu dnia jakieś soki czy herbata (owocowa, bo czarna też odwadnia), a przy kp to w ogóle muszę więcej pić... Dzisiaj u mnie beta 1765 i to chyba ostatnia Progesteron mi znów spadł, tym razem do 11, ale lekarz mi online napisał, że nie ma sensu mierzyć i się stresować, skoro wszystko jest OK. Jutro mam wizytę u niego, więc zrobi USG i mnie zbada i będę spokojniejsza. Na dziś uciekam, mąż właśnie pojechał kupić kociaka Maine Coon i czekamy z Tysią niecierpliwie Ona uwielbia koty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 17:02
Isia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie
Tak Was podczytuje i aż sie nie moge doczekać kiedy mój test wyjdzie pozytywnie jak na razie mam 27 dc i lekki ból piersi, straszne zmęczenie, częstomocz... I brak objawów jak na okres gdzie zawsze o tej porze umierałam z bólu. Niestety chyba nie bedzie mi dane u Was zabawić bo wy to grudniowe mamusie a ja jeśli by sie udało to początek stycznia
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008