Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
chamomila jest dobrze bardzo dobry przyrost na początku beta często rośnie jak szalona, potem zwalnia gdyby to miał być jakiś zaśniad czy inne dziadostwo to by ci nagle podskoczyło do dziesiątek tysięcy
ja ok 23 dni po owu miałam betę prawie 10tys
Chamomilla, polkosia, Morgan89 lubią tę wiadomość
-
Agulkowa wrote:Kobietki dość tych czarnych myśli. Limit złych nowin wykorzystany. Teraz trzeba już myśleć pozytywnie bo już dużo z nas pokazalo, że te czarne myśli są na wyrost i na wizytach piękne zarodki oraz serduszka widać.
Ja tez juz sie zegnam. Dobrej nocy ☺Agulkowa, Nulka, Arleta lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Szarlotka123 wrote:Nulka nie, teraz prenatalne prywatnie
35 lat skończone albo jakieś choroby genetyczne.
Chamomilla, ja też miałam takie duże przyrosty także spokojnie są w normie jeśli chodzi o tygodnie, jakby były poza normą na dany tydzień to już by znaczyło, ze coś faktycznie nie tak.
Dobranoc dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty -
Ja się dziś nie miałam siły udzielac na forum. Dziś był koszmarny dzień raczej popołudnie. Takie mdłości i wymioty później tylko rwalo bo rzoladek pusty. Teraz zjadłam kromke z serem i inke wypilam. A tak To masakra.
Ja nie będę musiała czekać do 20maja ide na wizytę 2 maja prywatnie tak sie ciesze. Potem do 20. Jakoś wytrzymam.
Dobranoc i spokojnych snów i rzaladkow jutro.
-
Hej Także polecam H&M, mają spory wybór, wszystko bawełniane lub bawełna z elastanem, wygodne i nie niszczą się szybko. Teraz do karmienia koszulki i bluzki także tylko od nich.
Arleta lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mój ginekolog odradzał mi testy Pappa, bo one często jakieś tam ryzyko pokazują, a dzieci są zdrowe jak ryby (do 35 r.ż.). Przezierność z USG jest miarodajna. Ja robiłam tylko USG. Teraz też tylko USG zrobię.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
hej trzymam kciuki za wizytujące. Co do prenatalnych to nawet nie myślałam jeszcze o tym i z lekarzem nie gadałam.
U mnie dzis słońce ale zimno brrr za to pięknie zielono sie zrobiło. Lece szykowac sie na uczelnie miłego dnia kochane
ps co na obiad? bo ja nie mam weny, nie wiem co zrobicaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dziś dyrektorka prawie sprzedała mnie dla mamy... zamiast do mnie zadzwoniła do mamy i od razu walnęła z tekstem "jak tam masz dalej zwolnienie, bo do wczoraj miałaś i nie wiem jak pracę rozplanować" a moja mama zdziwko jakie zwolnienie dzwoni do mnie wściekła o co chodzi, co ja kręcę, a na drugiej linii dyrektorka i przeprasza, że znowu pomyliła numery hehe wariatkowo od rana