Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Roma, powodzenia i nie poddawaj się. Skoro mogłaś urodzić jedno zdrowe dziecko, urodzisz kolejne!
Ja już po wizycie. Dziecko ma 2 cm i tętno 186 o.o Lekarka mówiła, że bardzo dobre, chociaż w necie norma to do 180. Głos jego serca - bezcenne. Aż łezka zakręciła się w oczku Plamienie faktycznie z nadźerki. Zrobiła cytologię i zobaczymy, co z niej wyjdzie. Powiedziała, że mam morfologię jak dorosły facet (mimo że jestem wegetarianką) Kolejna wizyta za 30 dni i wtedy zrobimy USG prenatalne.Szarlotka123, Nulka, dora13, Agulkowa, Isia86, Chamomilla, polkosia, cudek2, RedLady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia, trzymam mocno, aż mnie bolą
roma, na prawdę jest mi przykro.
Ale tak jak mówie, nie mozesz się poddawać, jeszcze nie jedno maleństwo zdrowe przed Tobą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:54
sylwia92 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny ja po małej nieobecności staram się was nadrobić.
Roma bardzo mi przykro wiem że będzie dobrze .
Ja nie wiem czy na szczęście zaczynam już trochę mniej wymiotować,ale to już tez 9 tydzień . Suwaczka jeszcze boje się ustawić ale może po kolejnej wizycie już nabiorę więcej pewności. trzymam kciuki za te które dzisiaj wizytują -
Werix wrote:Roma, powodzenia i nie poddawaj się. Skoro mogłaś urodzić jedno zdrowe dziecko, urodzisz kolejne!
Ja już po wizycie. Dziecko ma 2 cm i tętno 186 o.o Lekarka mówiła, że bardzo dobre, chociaż w necie norma to do 180. Głos jego serca - bezcenne. Aż łezka zakręciła się w oczku Plamienie faktycznie z nadźerki. Zrobiła cytologię i zobaczymy, co z niej wyjdzie. Powiedziała, że mam morfologię jak dorosły facet (mimo że jestem wegetarianką) Kolejna wizyta za 30 dni i wtedy zrobimy USG prenatalne.
Werix ja również jestem wege i wyniki jak zdrowy końWerix lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
werix a lekarz powiedział dokładny wiek ciązy?
sylwia mocno trzymam kciuki za wizyte
nutka-koloru ja mam to samo, boje się jeszcze suwaczka ustawić
a u mnie w koncu na obiad placki ziemniaczane z sosem i buraczkami oczywiscie jak robiłam to ślinotoku dostawałam a zjadłam tylko połowe bo jakoś mi dziwnie smakowało..trochę mdłości dokuczyły.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Wy znowu o jedzeniu! Ja nie mogę Was czytać, bo od razu jestem głodna! Ale za cholerę nie mogę niczego ugotować!
Palma, wiek prawie pokrywa się z tym, co mam na suwaczku. Teraz wyszedł o jeden dzień młodszy, chociaż dotychczas miałam dokładnie taki sam dzień, jak wynikało z mojej owulacji. Ale badanie, badaniu nierówne i specjalnie się tym nie przejmuję. Znalazłam w necie, że w 9 tyg tętno dziecka osiąga najwyższą wartość (nawet do 195) i potem dopiero spada, więc uspokoiłam się. Może było trochę wyższe, bo maluch się trochę ruszał i uciekał
Dora13, musiałam powiedzieć lekarce, że jestem wegetarianką, bo mi narzeczony kazał. Powiedziała, że jeśli mam dobre wyniki, to ona nie widzi potrzeby jedzenia mięsa. Dieta musi być zdrowa, czy to mięsna czy bezmięsna i tyle.dora13 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej jestem po wizycie, widziałam bijące serducho jestem w 9tygodniu ciąży i termin porodu na 04.12 proszę o dopisanie :*
Nulka, Werix, palma, Szarlotka123, Arleta, Agulkowa, Isia86, Chamomilla, polkosia, cudek2, dora13, RedLady lubią tę wiadomość
-
Werix z tym jedzeniem to ja juz świra dostaje, mój cały czas się wydziera na mnie że jestem w ciązy i mam jeść zdrowo,a i owszem się zgodzę tylko kurka wodna co ja zrobie ze jak myśle o jedzeniu to wszystko bym mogła jeśc a jak przychodzi co do czego to patrzec na to nie mogę.
Co do wieku to tak z ciekawośco pytam
aaaa bo ja laski Wam zapomniałam napisać, że jutro ide do lekarza, nawet mój ukochany mnie poparł ze względu na te bóle brzucha. I ide zapytać czy wszystko ok, a poza tym na wszelki wypadek sie dowiem co z ta nospą
noo tak więc latam na wizyty jak głupia ale mam to gdzies, chce mieć zdrowego dzidziusia i donosić ciąże oczywiście.Werix lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja z poprzednią ciążą to praktycznie chodziłam 2 tygodnie z martwą. Zadnych objawów nie miałam zeby coś mogło mnie zaniepokoic. Jedynie co piersi przestały mnie boleć. Zadnych plamien ani nic. Jak mi lekarz powiedział to byłam w szoku. Pierwsza myśl po zajechaniu do szpitala było to ze nigdy nie chcę zajść w ciąże, ale 3 dni póżniej po zabiegu razem z mężem podjeliśmy decyzje ze chcemy mieć dzidziusia w domu. Lekarz mnie pocieszył ze nie musimy czekać żeby zajsc w kolejną ciąże. Poprostu działać i nie myśleć o tym. Wiedziałam też że nie mogę się załamac bo w domku czekały za mną dzieciaczki i takteż nie wiedząc kiedy mam dokładnie owulacje był strzał w dziesiątke 17 dc i to tez wtedy musiało sie udac...
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:plamienia, plamieniami ale miałyście dalej bóle brzucha jak na @ czy w ogóle nic?
Pytam bo mnie piersi nie bolą ale boli mnie brzuch jak na @, podobno jest to dobry objaw. No i przy dotykaniu z boku, tak to nic.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny