Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mieszkam w uk wiec dopiero 27 kwietnia u położnej ale pójdę do lekarza rodzinnego żeby wysłał mnie na usg w 8 tyg bo przysługuje mi z racji tego, że straciłam ostatnia ciąże. Zamierzam tez pojechać do polskiej kliniki około 7 tyg żeby juz było cos widać. Także sporo czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 01:34
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Z listopadowek przechodzę na grudniowki okazuje się ze ovu była jeszcze później i maleństwa moge spodziewać się na pierwszą połowę grudnia. We wtorek wizyta, której nie mogę się doczekać. Bo w środę były tylko dwa pecherzyki 1.8 mm i 2.4 mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 07:53
emilkazozz, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich i życzę miłego dnia Dziś w planach wertowanie zbiorów bibliotecznych z przyjaciółką
PS: Dziś tak mnie bolą piersi, że myślałam, że stanika nie założęSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Przepraszam, że uraziłam wielką Panią.
Najwidoczniej Ty również nie masz pojęcia o innej pracy.
Proponuje zmienić stanowisko i popracować w oddziale dużego banku, dopiero wtedy zobaczysz co to jest zapieprz i ciągłe nerwy. Moja wypowiedź nie odnosiła się do tego, że praca w aptece jest taka łatwa tylko do tego, że w PORÓWNANIU Z PRACĄ W BANKU jest spokojna.
Nie, jestem na dziekance więc w dalszym ciągu studiuje.
Nie wiesz to się nie wypowiadaj.
Jak nie umiesz panować nad hormonami to lekarz na pewno pomoże.
Pozdrawiam.
A co do hormonów, to tak szaleją, że już mi żaden lekarz nie pomożeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, ja dzisiaj do lekarza. Denerwuje się.
Trzymajcie kciuki, żeby zrobiła mi usg i było widać już zarodek
Miłego dnia Kochane
guerretenshi, witaj i rozsiądź się wygodnie
iw78, cieszę się
Asia, powinno już być coś widać
Madziulla, czekamy aż napiszesz, że się do nas przyłączasz na stałe
Mared, faktycznie czekania sporo. Ale na pewno się opłaciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Ja z rana zaliczyłam pobranie krwi (przy okazji zleconych badań zrobiłam jeszcze beta hcg) i pierwsze wymioty masakra na pusty żołądek wyjść z domu do laboratorium....po powrocie musiałam się zdrzemnąć i dopiero wstałam
Szarlotka trzymam kciukiSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784