Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLila, Twój piesek to ten na miniaturce? Piękny!
Lady, studiowałaś farmację?
wiana, witaj
Z tym betą tylko chyba Ci źle powiedział,
u mnie w dniu wizyty wychodziła ponad 4 tysiące i widać było dopiero pęcherzyk więc wydaje mi się, że to nie jest zależne od bety tylko od tygodnia
Malinka, co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:48
-
Szarlotka, tak jestem magistrem farmacji Chyba mi moje notatki zagineły w czasie przeprowadzki
Na pewno bezpieczny jest rumianek, melisa, imbir, pokrzywa. Z resztą bym uważałaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Hmmm,
to może 15000?? Mam gdzieś zapisane. Na pewno było 1 i 5 i ileś tam zer Jak znajdę, to Wam napiszę
Szarlotka, Ty już masz 4 tysiące bety?? Róznica zaledwie dwóch dni. Bo u mnie równy 5 tydzień. Tyle, że ja mam długie cykle, owu miałam w okolicy 19 dc, a Ty?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witam nowe mamusie
Lady Highlander jak dobrze mieć na forum farmaceutę
U nas też piękny dzień, ale zapowiada się w domu, bo się goście zapowiedzieli. Z młodym niedawno skończyliśmy tort
Cxy tylko mnie martwi brak objawów? Jedynie mnie ten brzuch coś tam pobolewa a tak to nawet piersi mnie jakoś specjalnie nie bolą...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Witam nowe mamusie
Lady Highlander jak dobrze mieć na forum farmaceutę
U nas też piękny dzień, ale zapowiada się w domu, bo się goście zapowiedzieli. Z młodym niedawno skończyliśmy tort
Cxy tylko mnie martwi brak objawów? Jedynie mnie ten brzuch coś tam pobolewa a tak to nawet piersi mnie jakoś specjalnie nie bolą...
Witaj Agulkowa:)Agulkowa, Nulka lubią tę wiadomość
Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
Uff... to już mi lepiej. Żyłki na piersiach to mi już zostały po pierwszej ciąży, więc dla mnie to akurat żaden objaw Ale zaczynam się robić nerwowa (w sensie, że łatwo mnie z równowagi wyprowadzić) a to już dla mnie typowe
lilaa1985 lubi tę wiadomość
-
Agulkowa wrote:Asia a Ty coś widzialas na USG bo widzę podobny termin mamy
-
Ja w 5+0 miałam sam pęcherzyk 6,1 mm, teraz ide we wtorek będzie 6+0 i nie wiem jeszcze czy będziemy robić usg czy nie, ale liczę że podejrzymy dzidziusia i już go będzie widać
Z objawów - piersi - bolą i się stanowczo powiększyły, czasami lekko zaboli brzuch w dole, i od wczoraj mnie lekko mdli. A i wilczy apetyt... ilość rzeczy jaką wczoraj zjadłam woła o pomstę do niebalilaa1985 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784