Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam pracę 8 h na nogach - w tym schylanie, drabinki itp dodatkowo też muszę być cały czas skupiona żeby się nie pomylić a z tym teraz ciężko dlatego nie oponowałam jeżeli chodzi o L4 - tymbardziej że miałam plamienia które mnie strasznie przestraszyły.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Chciałabym iść z tą informacją jak najszybciej, ale pare dni przed tym jak zobaczylam dwie kreski rozawiałam z dyrekcją o tym czy przedłużą mi umowę, boję się, że zostanie to teraz źle odebrane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 17:45
-
Natomiast ja pracuje w szkole.Wczoraj już dostałam od lekarza zwolnienie na 2 tygodnie bo plamiłam. Byłam dziś zmuszona zadzwonić do dyrektorki i powiedzieć, że jestem w ciąży i tak by wyszło ze zwolnienia wolałam powiedzieć osobiście. Mam tak wspaniała panią dyketor bardzo się ucieszyła pogratulowała i powiedziała ze mam siedzieć z dupą w domu i się o nic nie martwić:)nie chce mnie juz w szkole widzieć. Mam przeciągać zwolnienia. Ja po tych dwóch tygodniach najchętniej bym wróciła i do końca czerwca popracowała. Wszystko zależy co w następny piątek powie lekarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 18:23
Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam ze spacerku, a teraz zabieramy się z młodym za pieczenie tortu dla mojej mamy bo w poniedziałek ma urodziny (ale zamierzamy jutro świętować )
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Ja tam nie wytrzymałam i test robiłam w ciągu dnia i wyszedł Nie byłam w stanie poczekać do rana
Nulka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:Miałam to samo, nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test po południu- wtedy wyszedł "cień cienia" po 10 minutach, więc rano powtórzyłam - od razu pojawiła się jasna/blada kreska.
U mnie była jakby o połowę bledsza w stosunku do testowej, ale wyraźna W czwartek jak spanikowałam po wizycie (czyli 2 dni później) zrobiłam znowu (oczywiście po południu) i wynik był identyczny -
Mam wyniki bety, 370,34 mIU/ml
pierwszy przyrost był nieco większy procentowo, bo z 57 na 168. Teraz ze 168 na 370 . Jest w normie, ale dla spokoju chyba powtórzę jeszcze raz betę w poniedziałek lub wtorek.Asiaa91, Nulka, Szarlotka123, lilaa1985 lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:A ja się zastanawiam czy robić betę, czy nie... w pierwszej ciąży nie robiłam Jeśli mam się dodatkowo stresować to nie wiem czy chcę