Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super dziewczyny. Ja też mam wizytę w piątek:)dziś zrobiłam z rana teściora. Lekarz zlecił mi w piątek dopiero.Chciałam jutro sprawdzić bete ale teraz jestem spokojna wytrzymam do piątku:) Pozdrawiam Was cieplutko:)Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
U mnie pierwsza beta 23.03 - 58, 30.03 - 1020, 2.04 - 2829. Z tym, że jedyna norma która znam do tych wyników to taka ze powyżej 1 jest ciaza. 30.03 lekarka stwierdziła że ciąża niemożliwa bo ostatni okres 30.01. Mimo iż zaznaczyła pecherzyki na usg. Ovu wystąpiła napewno po 9.03 (beta tego dnia negatywna)(bolał mnie wtedy strasznie prawy jajnik z którego wyszło jajeczko, ale myślę że to był znak przed owulacja a ona sama odbyła się jakoś 15.03)
Modlę się żeby ujrzeć jutro moje pecherzyki większe i kraglutkie. Kto wie, może z zarodkami. Pierwsza ciaza a już karuzela. -
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:U mnie pierwsza beta 23.03 - 58, 30.03 - 1020, 2.04 - 2829. Z tym, że jedyna norma która znam do tych wyników to taka ze powyżej 1 jest ciaza. 30.03 lekarka stwierdziła że ciąża niemożliwa bo ostatni okres 30.01. Mimo iż zaznaczyła pecherzyki na usg. Ovu wystąpiła napewno po 9.03 (beta tego dnia negatywna)(bolał mnie wtedy strasznie prawy jajnik z którego wyszło jajeczko, ale myślę że to był znak przed owulacja a ona sama odbyła się jakoś 15.03)
Modlę się żeby ujrzeć jutro moje pecherzyki większe i kraglutkie. Kto wie, może z zarodkami. Pierwsza ciaza a już karuzela.
No ale przecież ludzie miewają długie cykle tzw tasiemce i też zachodzą wnich tak samo u ciebie jest - mogłaś miec bardzo późną owulacje w tym cyklu (wszystko na to wskazuje) więc nie rozumiem dlaczego lekarka mówi, że ciąży brak - bzdura. Idź spokojnie na USG -
nick nieaktualny
-
dzisiejsza beta 25 425,6 morfologia, cukier hbs i tsh okej, w moczu troszke mnie niepokoją ślady erytrocytów, nieliczna flora bakteryjna i bardzo liczne szczawiany ;/ reszta parametrów ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 14:17
Asiaa91, emilkazozz, lilaa1985, guerretenshi, Madziulla, M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualny