Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde, dzisiaj przez całą noc mnie tak bolał brzuch..
Nie wiem czy maleństwo się nie usadowiło na jakimś nerwie bo nie dało się wytrzymać z bólu.. Powstrzymałam się przed braniem tabletek ale pół nocy nie przespane.
s1985, jeszcze dwa dni i zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze
u Ciebie emerald też wszystko idzie jak powinno, ja w 4 tygodniu miałam pęcherzyk a w 6 już bijące serduszko. Fasolka była zawsze większa niż na dany tydzień no i wysoki przyrost bety. Ja dzisiaj mam wolne od obiadu bo jedziemy na komunię Obiad przychodzi do mnie
kalina, owu miałam 13 Marca, na 100 % bo nawet to czułam a OM 26 Luty.
U mnie plamienia ustały, musiały być chyba jakieś jednorazowe, od rana mną szarpie ale jeszcze nie wymiotowałam i mam nadzieję, że tak zostanie
Dobrej Niedzieli Kochane.
edit. Ledwo wam napisałam, że nie wymiotowałam, wstałam- i do kibla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 09:12
emerald_m, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Ja mam dzisiaj jakieś stany depresyjne, nie wiem czemu. Ciągle mam wrażenie że coś z dzieckiem jest nie tak. Nie mam objawów ciążowych, brzuch lekko pobolewa, wczoraj krzyż dał mi się dość mocno we znaki. No i oczywiście naczytałam się w internecie że to nie wróży nic dobrego
-
sylwia92 wrote:Cześć Dziewczyny! Ja mam dzisiaj jakieś stany depresyjne, nie wiem czemu. Ciągle mam wrażenie że coś z dzieckiem jest nie tak. Nie mam objawów ciążowych, brzuch lekko pobolewa, wczoraj krzyż dał mi się dość mocno we znaki. No i oczywiście naczytałam się w internecie że to nie wróży nic dobrego
Moja pani ginekolog mówi, że bóle brzucha są normalne o ile nie występują plamienia, po prostu macica się rozrasta i boli Mnie krzyż boli praktycznie od początku i też podobno to nic złego, nie martw się na zapas bo to nic nie pomagapolkosia lubi tę wiadomość
-
Hej ho. My się wybieramy na grilla
co do dat waszych fasolek. chciałabym przypomnieć, że na jednej wizycie miałam 4t4d, a dwa tygodnie później 7t4d. więc fasolka w ciągu dwóch tygodni skoczyła mi o trzy . więc bez stresówcudek2, Agulkowa, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Brak objawów ciąży to nie jest dobry znak nie?
Dziewczyny ale juz macie piękne brzuszki. U mnie nic nie widać. Ale na razie to schudłam prawie 5 kilo. Jestem juz załamana psychicznie tym zmuszaniem sie do jedzenia... -
Guerrentenshi, mam nadzieję, że i moja fasolka narobi.
Isia86, jak po wizycie?ScarlettKate lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Grunt to pozytywne myślenie Ja wczoraj nie wytrzymałam i wizja pustego jaja mnie tak przerażała, że poszłam na USG z dobrym sprzętem i proszę, 2 mm zarodek jest Teraz mogę spokojnie czekać do 12.05.
Agulkowa, Nulka, Werix, ScarlettKate, Szarlotka123, Isia86, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kurcze,wszystkie chyba mamy różne ciążowe schizy jak takie kwoczki, zamawiające się o swoje pisklęta i to będzie już neverendingstory
Szarlotka, przełamię się i poproszę o wpisanie mnie na listę z pierwszej strony. To tak w ramach pozytywnego myślenia.
Tp wg om to 12.12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 13:05
polkosia, cudek2, Nulka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
polkosia wrote:Ja jeszcze się nie wpisuję, bo termin będę miała określany wg USG.
polkosia lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
emerald_m wrote:Kurcze,wszystkie chyba mamy różne ciążowe schizy jak takie kwoczki, zamawiające się o swoje pisklęta i to będzie już neverendingstory
Szarlotka, przełamię się i poproszę o wpisanie mnie na listę z pierwszej strony. To tak w ramach pozytywnego myślenia.
Tp wg om to 12.12.
Tego samego dnia mam termin, ale według usgemerald_m lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Ja dziś po raz drugi rzygałam. I nie wiem czy to bardziej ciążowo czy z nerwów przed startem męża w motocrossie. Trzymajcie kciuki za mojego chłopa i za mnie bym tu nie osiwiała
Alexxis, nieźle a kiedy miałaś om i owu?
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;