Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde, dzisiaj przez całą noc mnie tak bolał brzuch..
Nie wiem czy maleństwo się nie usadowiło na jakimś nerwie bo nie dało się wytrzymać z bólu.. Powstrzymałam się przed braniem tabletek ale pół nocy nie przespane.
s1985, jeszcze dwa dni i zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze
u Ciebie emerald też wszystko idzie jak powinno, ja w 4 tygodniu miałam pęcherzyk a w 6 już bijące serduszko. Fasolka była zawsze większa niż na dany tydzień no i wysoki przyrost bety. Ja dzisiaj mam wolne od obiadu bo jedziemy na komunię
Obiad przychodzi do mnie 
kalina, owu miałam 13 Marca, na 100 % bo nawet to czułam
a OM 26 Luty.
U mnie plamienia ustały, musiały być chyba jakieś jednorazowe, od rana mną szarpie ale jeszcze nie wymiotowałam i mam nadzieję, że tak zostanie
Dobrej Niedzieli Kochane.
edit. Ledwo wam napisałam, że nie wymiotowałam, wstałam- i do kibla..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 09:12
emerald_m, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Ja mam dzisiaj jakieś stany depresyjne, nie wiem czemu. Ciągle mam wrażenie że coś z dzieckiem jest nie tak. Nie mam objawów ciążowych, brzuch lekko pobolewa, wczoraj krzyż dał mi się dość mocno we znaki. No i oczywiście naczytałam się w internecie że to nie wróży nic dobrego
-
sylwia92 wrote:Cześć Dziewczyny! Ja mam dzisiaj jakieś stany depresyjne, nie wiem czemu. Ciągle mam wrażenie że coś z dzieckiem jest nie tak. Nie mam objawów ciążowych, brzuch lekko pobolewa, wczoraj krzyż dał mi się dość mocno we znaki. No i oczywiście naczytałam się w internecie że to nie wróży nic dobrego

Moja pani ginekolog mówi, że bóle brzucha są normalne o ile nie występują plamienia, po prostu macica się rozrasta i boli
Mnie krzyż boli praktycznie od początku i też podobno to nic złego, nie martw się na zapas bo to nic nie pomaga
polkosia lubi tę wiadomość
-
Hej ho. My się wybieramy na grilla

co do dat waszych fasolek. chciałabym przypomnieć, że na jednej wizycie miałam 4t4d, a dwa tygodnie później 7t4d. więc fasolka w ciągu dwóch tygodni skoczyła mi o trzy
. więc bez stresów
cudek2, Agulkowa, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra nie miała żadnych. Tylko raz w ciagu całej ciazy wymiotowała a tak to czuła sie swietnie. Ja to bym sie ucieszyła jakby mi trochę wreszcie objawy odpuściły.sylwia92 wrote:Brak objawów ciąży to nie jest dobry znak nie?
Dziewczyny ale juz macie piękne brzuszki. U mnie nic nie widać. Ale na razie to schudłam prawie 5 kilo. Jestem juz załamana psychicznie tym zmuszaniem sie do jedzenia...

-
Nie zamawiaj się proszę. W pierwszej ciąży, zakończonej szczęśliwie miałam jedynie lekkie mdłości, powiększające się piersi i brzuch. Mdłości i tkliwość piersi to raczej był efekt Końskich dawek dupka i luteiny niż ciąży. Wiem jakie to trudne, ale postaraj się być dobrej myśli.sylwia92 wrote:Brak objawów ciąży to nie jest dobry znak nie?
Guerrentenshi, mam nadzieję, że i moja fasolka narobi.
Isia86, jak po wizycie?
ScarlettKate lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
mój lek powiedział że objawy nie muszą cały czas występować z takim samym natężeniem. Jednego dnia czujesz się gorzej potem lepiej a ok 10 11 tyg już mogą mijać. Nie panikujmy choć czasem tez sie martwie . bedzie dobrze babeczki cieszmy sie naszymi brzuszkamisylwia92 wrote:Brak objawów ciąży to nie jest dobry znak nie?
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość

-
Grunt to pozytywne myślenie
Ja wczoraj nie wytrzymałam i wizja pustego jaja mnie tak przerażała, że poszłam na USG z dobrym sprzętem i proszę, 2 mm zarodek jest
Teraz mogę spokojnie czekać do 12.05.
Agulkowa, Nulka, Werix, ScarlettKate, nick nieaktualny, Isia86, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kurcze,wszystkie chyba mamy różne ciążowe schizy
jak takie kwoczki, zamawiające się o swoje pisklęta
i to będzie już neverendingstory 
Szarlotka, przełamię się i poproszę o wpisanie mnie na listę z pierwszej strony. To tak w ramach pozytywnego myślenia.
Tp wg om to 12.12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 13:05
polkosia, cudek2, Nulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Ja mam nadzieję też, ale muszę się poczuć w ciąży i przełamać obawy. No, uwierzyć, że się uda.polkosia wrote:Ja jeszcze się nie wpisuję, bo termin będę miała określany wg USG.
polkosia lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
emerald_m wrote:Kurcze,wszystkie chyba mamy różne ciążowe schizy
jak takie kwoczki, zamawiające się o swoje pisklęta
i to będzie już neverendingstory 
Szarlotka, przełamię się i poproszę o wpisanie mnie na listę z pierwszej strony. To tak w ramach pozytywnego myślenia.
Tp wg om to 12.12.
Tego samego dnia mam termin, ale według usg
emerald_m lubi tę wiadomość
-
Mój mąż też zapalony motocrossowiec i już zaraził pasją synkabaranosia wrote:Ja dziś po raz drugi rzygałam. I nie wiem czy to bardziej ciążowo czy z nerwów przed startem męża w motocrossie. Trzymajcie kciuki za mojego chłopa i za mnie bym tu nie osiwiała
Powodzenia w zawodach dla Twojego i nie stresuj się. Pomyśl ile chłop ma frajdy; )
Alexxis, nieźle
a kiedy miałaś om i owu?
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;