Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chamomilla wrote:A nie macie czasem firmy transportowej? To jest jedna z niewielu dzialalnosci "wysokiego ryzyka", wiem bo nas bardzo maglowali przez to -dochody z dwich lat wstecz sprawdzali. Ostatecznie bzwbk mial najlepsze warunki-ubezpieczenie od kredytu na 400 tys + wklad wlasny wyszlo ok 350zl rocznie, tylko ze to bylo 2 lata temu, a to pewnie co miesiac sie zmienia. Ale mimo wazystko nadal z tego co slysze po znajomych to bzwbk "chetnie" dahe te kredyty hipoteczne.
Dzisiaj na życzenie mamy (bo jej bardzo smakowały) znów upiekłam drożdżówki Wyszło 26 Wczoraj całe popołudnie spędziliśmy na działce rekreacyjnej trochę pomogłam powyrywać chwasty i mnie dzisiaj pośladki bolą Zaraz idziemy znowu wiec ja nie wiem kiedy forum nadrobię. Miłej niedzieli dziewczyny -
U nas na obiad mama zrobiła kurczaka w rękawie, więc prawie jak z rożna mniam
Mój syn dzisiaj nie miał litości i zorganizował mi pobudkę o 6 rano, gdzie pól nocy nie przespałam więc zwinęłam się pod kocem w kłębek na fotelu i przymykałam oko jeszcze 2 godziny a on sie grzecznie koło mnie bawił -
emerald_m wrote:Mój mąż też zapalony motocrossowiec i już zaraził pasją synka Powodzenia w zawodach dla Twojego i nie stresuj się. Pomyśl ile chłop ma frajdy; )
Alexxis, nieźle a kiedy miałaś om i owu?
Ostatnią miesiączkę miałam 23.02 a owulację podobno 17.03 -
Dziś mój mąż zrobił obiad. Schabik, ziemniaczki i mizeria. Leze jak waleń wyrzucony na brzeg. Przed obiadem tak mnie naciagalo, że myślałam, że zwrócę żołądek. Oczywiście powodem był już głód.
Nasz mały wiercil się w nocy. Idą mu czwórki. Więc sen przerywany średnio co godzinę, a wstać postanowił o 5:50.... rany. .. więc solidaryzuje się w bóluAgulkowa lubi tę wiadomość
-
Cudek2,współczuję. Niedawno też to przerabiałam,więc rozumiem ból.
Nie pamiętam żeby któraś wrzucała link do strony z lekarzami z certyfikatem FMF. Warto
, czy gin,u którego będziecie robić genetyczne na niej jest
https://courses.fetalmedicine.com/lists/webcudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Wszystkich, u których byłam i teraz też zamierzam są! Dobrze, że wrzuciłaś listę.
Jeśli chodzi o woj śląskie to podpowiem:
DR CNOTA Katowice
DR Włoch Katowice
DR Czuba Żory
DR Fender - uratował mojego synka - Bielsko-Biała
DR Zemanek - Wojnowska Bielsko-Biała
DR Biernat Tychy, KatowiceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 15:48
-
cudek2 wrote:Agulkowa - no.... mówię Ci. . . Greenpeace by mnie do wody ciągnęło;)
A wiesz , że dziś zaczął się nam 10 tydzień
Idziemy łeb w łeb dopiero o ciąży się dowiedziałam a to już 10 tydzień wskoczył... Jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywaccudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kushina wrote:Emerald - ja tez mam kolejna wizyte 10.05, juz sie nie moge doczekac
Zazdroszcze dziewczynom, ktorym juz widac brzuszek. Tez czekam niecierpliwie, az bedzie u mnie widoczny
Baranosia,no widzisz pewnie mąż zadowolony.
Isia86,odezwij się, jak po wizycie.
Szarlotka, jak było na komunii?
Arleta,M@linka,s1985 jak u Was? Jak się czujecie? Ja staram się myśleć pozytywnie i uwierzyć, że będzie dobrze. BędzieSzarlotka123 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald, już Cię wpisałam Cieszę się, ze postanowiłaś walczyć ze strachem, dzielna dziewczyna, zobaczysz, ze będzie wszystko dobrze
Na komunii ok. W kościele wytrzymałam z 10 minut, zaczęło mi się robić słabo i zachciało mi się wymiotować więc wyszliśmy z moim i posiedzieliśmy trochę w samochodzie, dopóki mi nie przeszło a potem staliśmy na dworze (niedaleko samochodu )
Potem się tak najadłam, że wydęło mi brzuch jakbym była już co najmniej w 15 tygodniu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4efe82eabe5.jpg
Nalatałam się trochę za synem siostry mojego- ma dwa latka i jest tak pełen energii, ze wszędzie go pełno a tu teściowa i ona miały co robić więc z moim się nim trochę zajmowaliśmy.
Ogólnie jestem najedzona i mega zmęczona więc właśnie weszłam do łóżka
Kochane, zaniepokoił mnie dzisiaj mój śluz.. Znaczy w sumie śluz mam normalny, żółty jak zwykle ale w nim zauważyłam małą pojedynczą czarną nitkę, wczoraj miałam to samo. Jest to jednorazowa sytuacja i poza tym plamień żadnych nie było.. Nie wiecie co to może oznaczać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:38
cudek2, emerald_m, Koska 88, Nulka, Jagodam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka moj brzuchol tez tak niekontrolowanie wybija Szczerze wolałabym żeby tego nie robił
Ja sie dzisiaj zdrzemnelam na słoneczku obowiązkowo byl grill i tak jak nie przrpafam za kiełbasą to jadłam
Emerald moją pierwsza ciążę rozpoczęłam 8.03 z tym ze Młody sie pospieszyl i zamiast 15.12 wyklul się 28.11Szarlotka123, emerald_m, cudek2 lubią tę wiadomość