Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chamomilla wrote:A nie macie czasem firmy transportowej? To jest jedna z niewielu dzialalnosci "wysokiego ryzyka", wiem bo nas bardzo maglowali przez to -dochody z dwich lat wstecz sprawdzali. Ostatecznie bzwbk mial najlepsze warunki-ubezpieczenie od kredytu na 400 tys + wklad wlasny wyszlo ok 350zl rocznie, tylko ze to bylo 2 lata temu, a to pewnie co miesiac sie zmienia. Ale mimo wazystko nadal z tego co slysze po znajomych to bzwbk "chetnie" dahe te kredyty hipoteczne.
Z WBK by było wszystko fajnie pięknie ale do 200tys powyżej chcą dochody z 2 lat...
Dzisiaj na życzenie mamy (bo jej bardzo smakowały) znów upiekłam drożdżówkiWyszło 26
Wczoraj całe popołudnie spędziliśmy na działce rekreacyjnej trochę pomogłam powyrywać chwasty i mnie dzisiaj pośladki bolą
Zaraz idziemy znowu wiec ja nie wiem kiedy forum nadrobię. Miłej niedzieli dziewczyny
-
U nas na obiad mama zrobiła kurczaka w rękawie, więc prawie jak z rożna mniam
Mój syn dzisiaj nie miał litości i zorganizował mi pobudkę o 6 rano, gdzie pól nocy nie przespałam więc zwinęłam się pod kocem w kłębek na fotelu i przymykałam oko jeszcze 2 godzinya on sie grzecznie koło mnie bawił
-
emerald_m wrote:Mój mąż też zapalony motocrossowiec i już zaraził pasją synka
Powodzenia w zawodach dla Twojego i nie stresuj się. Pomyśl ile chłop ma frajdy; )
Alexxis, nieźlea kiedy miałaś om i owu?
Ostatnią miesiączkę miałam 23.02 a owulację podobno 17.03 -
Dziś mój mąż zrobił obiad. Schabik, ziemniaczki i mizeria. Leze jak waleń wyrzucony na brzeg. Przed obiadem tak mnie naciagalo, że myślałam, że zwrócę żołądek. Oczywiście powodem był już głód.
Nasz mały wiercil się w nocy. Idą mu czwórki. Więc sen przerywany średnio co godzinę, a wstać postanowił o 5:50.... rany. .. więc solidaryzuje się w bóluAgulkowa lubi tę wiadomość
-
Cudek2,współczuję. Niedawno też to przerabiałam,więc rozumiem ból.
Nie pamiętam żeby któraś wrzucała link do strony z lekarzami z certyfikatem FMF. Warto
, czy gin,u którego będziecie robić genetyczne na niej jest
https://courses.fetalmedicine.com/lists/webcudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Wszystkich, u których byłam i teraz też zamierzam są! Dobrze, że wrzuciłaś listę.
Jeśli chodzi o woj śląskie to podpowiem:
DR CNOTA Katowice
DR Włoch Katowice
DR Czuba Żory
DR Fender - uratował mojego synka - Bielsko-Biała
DR Zemanek - Wojnowska Bielsko-Biała
DR Biernat Tychy, KatowiceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 15:48
-
cudek2 wrote:Agulkowa - no.... mówię Ci. . . Greenpeace by mnie do wody ciągnęło;)
A wiesz , że dziś zaczął się nam 10 tydzień
Idziemy łeb w łebdopiero o ciąży się dowiedziałam a to już 10 tydzień wskoczył... Jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywac
cudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kushina wrote:Emerald - ja tez mam kolejna wizyte 10.05, juz sie nie moge doczekac
Zazdroszcze dziewczynom, ktorym juz widac brzuszek. Tez czekam niecierpliwie, az bedzie u mnie widoczny
Baranosia,no widziszpewnie mąż zadowolony.
Isia86,odezwij się, jak po wizycie.
Szarlotka, jak było na komunii?
Arleta,M@linka,s1985 jak u Was? Jak się czujecie? Ja staram się myśleć pozytywnie i uwierzyć, że będzie dobrze. BędzieSzarlotka123 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald, już Cię wpisałam
Cieszę się, ze postanowiłaś walczyć ze strachem, dzielna dziewczyna, zobaczysz, ze będzie wszystko dobrze
Na komunii ok. W kościele wytrzymałam z 10 minut, zaczęło mi się robić słabo i zachciało mi się wymiotować więc wyszliśmy z moim i posiedzieliśmy trochę w samochodzie, dopóki mi nie przeszło a potem staliśmy na dworze (niedaleko samochodu)
Potem się tak najadłam, że wydęło mi brzuch jakbym była już co najmniej w 15 tygodniu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4efe82eabe5.jpg
Nalatałam się trochę za synem siostry mojego- ma dwa latka i jest tak pełen energii, ze wszędzie go pełno a tu teściowa i ona miały co robić więc z moim się nim trochę zajmowaliśmy.
Ogólnie jestem najedzona i mega zmęczona więc właśnie weszłam do łóżka
Kochane, zaniepokoił mnie dzisiaj mój śluz.. Znaczy w sumie śluz mam normalny, żółty jak zwykle ale w nim zauważyłam małą pojedynczą czarną nitkę, wczoraj miałam to samo. Jest to jednorazowa sytuacja i poza tym plamień żadnych nie było.. Nie wiecie co to może oznaczać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:38
cudek2, emerald_m, Koska 88, Nulka, Jagodam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka moj brzuchol tez tak niekontrolowanie wybija
Szczerze wolałabym żeby tego nie robił
Ja sie dzisiaj zdrzemnelam na słoneczkuobowiązkowo byl grill i tak jak nie przrpafam za kiełbasą to jadłam
Emerald moją pierwsza ciążę rozpoczęłam 8.03z tym ze Młody sie pospieszyl i zamiast 15.12 wyklul się 28.11
Szarlotka123, emerald_m, cudek2 lubią tę wiadomość