Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ciekawe i swoją droga fascynujące. Jeśli brać to pod uwagę - tylko to - to teraz powinnam mieć w brzuszku (takie zdrobnienie, żeby sobie humor poprawić, bo przecież nie napisze brzuszysko! ), dziewczynkę! Już w 11 dpo na teście o czułości 25 była kreska. Beta 65. Potem ponad 200, po 2 dniach ponad 800... hmmm... zobaczymy!
Najważniejsze, żeby zdrowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 14:29
emerald_m lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Dziewczyny niestety muszę się z wami pożegnać Nie udalo się . Wam zycze spokojnej i nudnej ciazy. Powodzenia!
ja lece do pracy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ulka bardzo mi przykro wiem co czujesz:(
Polarisa rzeczywiście idziemy równo, ciekawe co tam pokażą dalsze Usg.
Trzymam kciuki&&&Polarisa90 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
M@alinka! Jak możesz pisać kto następny :ooo wypluc odpukać i wymazać. Żadna nie chce i nie może być następna.
Współczuje straty i tule. Trzymaj sie ciepło. Napewno fasolka w końcu zagości na 9miesiecy.
Ja sie zastanawiam czy w środę nie wybrać sie na usg prywatnie. Czekać do 17 to jak powolne morderstwo. -
Dziewczyny od kilku dni coś mnie zastanawia...Wiem, że jest tu pełno znacznie bardziej doświadczonych dziewczyn ode mnie i moze mogą coś poradzić. Od ponad 3 tygodni trzyma mnie okropny humor, nie płacze z byle powodów, ale ciągle jestem smutna i nic mnie nie cieszy, nie chce mi się wstawać z łóżka, nie chce mi się o nic starać, na niczym mi nie zależy..Inaczej jest jeśli chodzi o dziecko, cieszę się z niego, czuje właśnie, że to ono daje mi siłę do tego wszystkiego i jest jedyną rzeczą którą pragnę, wszystko inne stało się obojętne. Nie mam ochoty rozmawiać z moim partnerem, odsunęłam się od wszystkich. Na początku myślałam, że to przejściowe i przejdzie, ale trwa już 3 tygodnie i z dnia na dzień jest coraz gorzej..Zastanawiam się czy to normalne i mogę to zwalić na ciążę czy powinnam się martwić??
Nie wiem czy sama nie stwarzam sobie problemów bo jeśli chodzi o ciążę to jestem spokojnie do niej nastawiona. Mam książkowe objawy ciąży, nie boję się aż tak o dzidzie bo czuje, że wszystko jest i będzie dobrze z nia. -
alexxis to mogą być hormony
ja jestem prawie cały wkurw...na na wszystko
irytują mnie rzeczy na które wcześniej w ogóle nie zwracałam uwagi
najgorzej jest w pracy, bo sama czuję że jestem niemiła i muszę się mocno powstrzymywać
nie chce mi się z nikim gadać, właśnie taka obojętność mnie dopada jak ktoś wchodzi do mojego pokoju to mam w głowie tylko "wyjdź"
nie pamiętam zupełnie czy tak miałam w 1 ciąży ale myślę że to minie
moja koleżanka też w jednej ciąży była cały czas wkurzona, przeszło jejs1985, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Miejmy nadzieje ze nie będziesz. Ze maluszek jest silny i wszystkich jeszcze zaskoczy.
Moje myśli "czemu nie mam objawów" zakończyły sie właśnie mega bólem i paleniem piersi. Czyli wszystko jest oki i muszę wytrzymać jeszcze te dwa tygodnie.
Co macie dziś na obiad ? Bo mi tylko gofry i gołąbki w głowie. -
Ja też w pierwszej ciąży nie miałam objawów. W zasadzie M. mówił, że gdyby nie powiększający się brzuch, to by nie wierzył. A teraz pobolewa podbrzusze, piersi. Chociaż jednym wspólnym objawem dla obu ciąż były krwawienia z nosa jeszcze przed zrobieniem testu - pojawiały się 3-5 razy dziennie i trwały ok 1,5 tygodnia.
-
M@linka wrote:Przepraszam źle napisałam ciekawi mnie czy ja będę następna chce w końcu wiedzieć na czym stoję bo do teraz nie wiem. Mam nadzieję ze piatkowa wizyta rozwieje moje obawy, bo dotychczas moja ciąża nie rozwija sie normalnie i bezproblemowo.
Malinka, takim myśleniem to można ściągnąć sobie tylko kłopoty. Bądź dobrej myśli! Polecam Ci jakąś książkę o pozytywnym myśleniu Warto nad tym pracować, bo to naprawdę ułatwia życie. Wiem, że czasem jest ciężko, sama przeżyłam kilka strat, ale czarnowidztwo nie pomaga w niczym. A ciąży to już zakazane!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn