Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
emerald_m wrote:Dziewczyny kochane, nawet nie wiem, co można napisać żebyśmy mogły poczuć się lepiej, bezpiecznie. Tak mi przykro z powodu strat, ale i lęków, które nas nie opuszczają. Tak bym chciała żebyśmy mogły cieszyć się rosnącymi brzuszkami,a martwić np. pierdołami typu nadmiar kg, czy rozstępy.
Mam nadzieję, że wszystkie % zostaną na pępkowe lub inne radosne okazje.
Ja się tez zaczęłam martwic bo dzisiaj nic mi nie dolega tylko rano mi się słabo zrobiło, ale brodawki nie bolą.
Trzymam kciuki i wierze, że już wszystkie zostaniemy w niezmienionym składzie
Takie rzeczy nie powinny się dziać... -
polkosia wrote:Dziewczyny, możemy dodać pod listą aniołkowe mamy. Pamiętam, że na październikówkach miałyśmy i większość dziewczyn potem znów była w ciąży i szcześliwie urodziła.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
polkosia wrote:Dziewczyny, możemy dodać pod listą aniołkowe mamy. Pamiętam, że na październikówkach miałyśmy i większość dziewczyn potem znów była w ciąży i szcześliwie urodziła.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Zaraz zrobię ale pamiętacie wszystkie osoby, które odeszły od początku?
Ktoś mógłby mi odpowiedzieć?
Znalazłam w sieci coś takiego:
"Skontaktuj się natychmiast z lekarzem:
gdy bólom towarzyszy plamienie lub krwawienie z dróg rodnych – może to świadczyć o odklejaniu się łożyska, być objawem rozpoczynającego się poronienia albo przedwczesnego porodu; bóle stają się wtedy silniejsze, niejednokrotnie występują regularnie co kilka–kilkanaście minut
jeśli bóle mają charakter skurczowy, czyli następują rytmicznie, towarzyszy im twardnienie brzucha, a taka sytuacja powtarza się więcej niż 10 razy w ciągu doby – może to być sygnałem rozpoczynającego się porodu – o czasie lub przedwczesnego
gdy bólom brzucha towarzyszą wymioty, biegunka lub gorączka – to może świadczyć o zatruciu pokarmowym, zapaleniu wyrostka robaczkowego lub pęcherza moczowego."
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Szarlotka123 wrote:Zaraz zrobię ale pamiętacie wszystkie osoby, które odeszły od początku?
Ktoś mógłby mi odpowiedzieć?
Moja pani ginekolog mówi, że brzuch może boleć jak na miesiączkę i to normalne, szczególnie gdy zbliża się okres gdzie powinnyśmy dostać miesiączkę O ile nie ma plamień to podobno nie trzeba się tym przejmować..Szarlotka123, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Alexxis wrote:Moja pani ginekolog mówi, że brzuch może boleć jak na miesiączkę i to normalne, szczególnie gdy zbliża się okres gdzie powinnyśmy dostać miesiączkę O ile nie ma plamień to podobno nie trzeba się tym przejmować..
Mój też tak mówi, kłucie, rozciąganie i ból jak na @ to normalne. Ja mam głównie kłucia.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyStarałam się mniej więcej przejrzeć wszystkie strony ale jest ich trochę dużo..
Kto pamięta co z RedLady?
Dziękuję wam Kochane, więc nie ma się co chyba przejmować
Lista już zrobiona, jak sobie jeszcze kogoś przypomnimy to wpiszę.
Poprawiłam też trochę naszą listę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 15:50
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi kiedys gin powiedzial ze jesli krwawienie nie jest obfite i nie jest to zywoczerwona krew to nie ma sie co martwic.
Co do bóli jesli to bol kłócie takie , badz dyskomfort ciagniecia - to tez jest ok . Na @ nie wiem ale wydaje mi sie ze to macica sie rozciaga wiec moze byc łódząco podobny
u mnie objawy byly - i juz ich nie ma ... wizyty nie mialam ani jednej dlatego sie martwie
Szarlotka - a mnie dopisz 29.12// nie wiem na jak dlugo ale wpisz.. moze chociaz tyle moge poki co zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 16:13