Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do bóli podobnych do miesiaczkowych,miałam je w pierwszej, szczęśliwej ciąży i gin też mi mówiła,że póki nie są bardzo silne jest ok. A były dni, że bolało mnie nieźle.
W ciąży obumarłej nic mnie nie bolało. Albo bolało tak słabo, że nawet tego nie pamiętam.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Szarlotka mnie wpisz jak OM to 30.11 jak USG to 4.12 , emerald tez nie ma co gen realizować bo jak nie ma objawów i bólu to nie znaczy ze cos jest nie tak. Ja wierze bo co innego zostało ze wszystko jest ok mimo braku bólu
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj jajniki bolą, z obu stron ale chyba bardziej dominuje prawy..
Jest to przykre okropnie, czemu nie zostają Mnie też dopadł lekki dół, że tyle nas odchodzi, była taka fajna grupa i myślałam, ze już tak zostanie.
Mam dzisiaj kurczaka na obiad, nie mogę wytrzymać tego "smrodu"..
-
Szarlotka tez chce dołączyć do grudniowych mamusiek
Szarlotka123, cati lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziękuję za wpisanie na listę aniołkową mam już dwa aniołki w niebie i wierze, że jest im tam dobrze... teraz nie będzie im nudno
A ja się nie poddaje! Jest mi ciężko, ale dzięki Antosiowi jakoś się trzymam. Poczekam te wskazane 3 miesiące i zaczynamy od nowa. Mam nadzieję, że tym razem się uda.
Wam życze wszystkiego dobrego! Bede tu do was zaglądać i mam nadzieję, że do grudnia będę miała się czym chwalić
Isia86, Szarlotka123, emerald_m, Werix, M@linka, cudek2, dora13, Izieth lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Szarlotka termin mam 24 grudnia dopiero teraz skojarzyłam ze jest taki wątek
Dziewczyny mam takie pytania:
1 Jak sobie radzicie z nudnościami
2 Kiedy w pracy powiedziałyscie lub chcecie powiedzieć o ciązy?
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Poza tym jakaś niewychowana jestem Witam wszystkie świateczne mamusie
cati lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyWpisana, ja osobiście wcześniej piłam sok z imbirem.
Teraz wymiotuje tylko rano i po wymiotach jest mi już dobrze, czasami mnie tylko szarpie ale tak, żebym miała jakieś wielkie mdłości cały dzień to na szczęście nie mam.
No i moja lekarka mówiła, że krople Imbifem są dobre.
Nie wiem co mnie podkusiło ale zmierzyłam sobie temperaturę dowcipnie a tam- 37,62.
Największa tempka jaką kiedykolwiek miałam ;o
Ulka, nie poddawaj się, uda się, zobaczysz. Jak wyniki badań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 17:12
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Musimy sie trzymac tych dobrych wiesci. Czarnowidztwo w niczym nie pomoze..wszystkie to wiemy.
Ale wiemy takze jakie bywaja poczatki ciazy. To natura za nas decyduje. Nic nie mamy do gadania. To przypadek, geny, czasem problemy zdrowotne... ja mam dwa swoje aniolki w niebie, mam cudownego zdrowego synka na ziemi.
Ciaza wcale noe byla dla mnie euforycznym oczekiwaniem. Owszem byla caly czas ogromna radosc ale polaczona ze strachem o malenstwo.
Musimy trzymac kciuki za maluszki, wierzyc, ze zdrowiutko chowaja sie w brzuszkach, jesli ktos wierzy, to pomodlic sie o skarba. I czekac az minie pierwsze 3 miesiace. Wtedy zrobi sie troche bezpieczniej, choc nigdy do konca.
Wiemy wszystkie o naturalnej selekcji no i o noesprawiedliwosci. Dlugo by gadac o pijanych matkach rodzacych dzieci i o chuchajacych matkach tracacych dzieci. Tak bylo jest i bedzie. Nic nie poradzimy.
Myslcie pozytywnie!
A nawet jak sie nie uda...to jeszcze nic nie znaczy! Aniolki pozostaja w sercach, a ogromna wiekszosc dziewczyn znow zachodzi w ciaze i rodzi zdrowe maluchy!
Nosy do gory mamusie,bo bedziemy mialy pochmurne dzieciaki!
Jak bylam w szpitalu na indukcji poronienia, polozna powiedziala mi ze najwazniejsE ze zaszlam w ciaze, wiec potrafie,wiec sie da! Wiec sie znowu uda!
Miala racje
Spotkalam ja na porodowce i niezle sie smiala, bo 4 miesiace po stracie znow bylam w ciazy szczesliwej !Jagodam, Szarlotka123, emerald_m, Izieth lubią tę wiadomość
-
Jest dzidzia 6,3mm jest serduszko, ale jakoś cieszyć się nie umiem, ciąża młodsza o tydzień więc wszystko możliwe, następna wizyta 7 maj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 17:39
M@linka, Arleta, nadzieja_86, Szarlotka123, emerald_m, Aradia***, dora13, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18