Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki
Nie chcę Wam zaśmiecać wątku, ale gdyby któraś szukała jeszcze dla siebie ubrań ciążowych to dajcie znac - mam kilka na sprzedaż (info rownież na bazarku), m.in. kiecke raz założoną, idealną na lato z hmu i Skinny z tez z hmu.
Mi sie juz nie przydadzą (za tydzien cc ). Zapraszam w razie czego!
No i każdej z Was życzę spokojnej ciąży i łatwego porodu
Pozdrawiam05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Arleta wrote:Nie no,po prostu nie wierzę,strasznie mi przykro..przecież cały czas się dobrze czułaś i chyba nic cię nie niepokoiło..
Jezu jakie to wszystko jest od nas niezależne..
Ja mam jutro wizytę i bardzo się obawiam podobnej diagnozy:( mam brak objawów,plamienia dalej,leżę cały czas i nastrój do dupy
Ja też nie wierzę Agulkowa nawet nie wiem co napisać..
Arletka właśnie z tego co pamiętam Agulkową też martwił brak objawów.
-
Agulkowa,tak bardzo mi przykro mocno tulę.
Trzymam kciuki za s1985, bo dziś wizytuje.
Miałam bardzo niespokojną noc. Masę pobudek, złych snów. Pobolewa mnie gardło i trochę ucho. Wczoraj plamienia były jakby mniejsze, a dziś wróciły takie jak zawsze
Żeby sobie poprawić humor, gotuję kwaśną ogórkową.
Do mojej wizyty jeszcze tydzień. Mimo pozytywnego nastawienia, wciąż powraca do mnie pytanie, czy serduszko mojej fasolki nadal bije.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Agulkowa,tak bardzo mi przykro mocno tulę.
Trzymam kciuki za s1985, bo dziś wizytuje.
Miałam bardzo niespokojną noc. Masę pobudek, złych snów. Pobolewa mnie gardło i trochę ucho. Wczoraj plamienia były jakby mniejsze, a dziś wróciły takie jak zawsze
Żeby sobie poprawić humor, gotuję kwaśną ogórkową.
Do mojej wizyty jeszcze tydzień. Mimo pozytywnego nastawienia, wciąż powraca do mnie pytanie, czy serduszko mojej fasolki nadal bije.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
emerald ja też zadaję sobie to pytanie i nadzieja z każdym dniem staje się dla mnie coraz mniejsza... jestem przerażona, chciałabym zasnąć i obudzić się w dniu mojej wizyty..dni dłużą się niemiłosiernie...
s1985 mam nadzieję, że Twoja dzisiejsza wizyta przyniesie nam świeżą iskierkę nadziei...
-
dora13 wrote:Ja też mam malenkiego polipa, wielkości główki od zapałki. Niestety nie wiem kiedy się pojawił, prawdopodobnie przed ciążą. Lekarz kazał się nie martwić, mówił że najprawdopodobniej sam odpadnie, a już z pewnością przy porodzie. Mamy obserwować.
Troszkę plamilam i to chyba przez niego. Natomiast jutro mam wizytę i powinien być już zarodek z serduszkiem. 2 tyg temu było jeszcze wcześnie, bo ciąża wg giną tydzień młodsza. Ale bardzo się boje jutra.
Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat dziewczyny To jest takie niesprawiedliwe.14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
M@linka wrote:Ja też nie wierzę Agulkowa nawet nie wiem co napisać..
Arletka właśnie z tego co pamiętam Agulkową też martwił brak objawów. -
nick nieaktualnyAgulkowa, Ulka jestem w wielkim szoku, przecież nic się nie działo, żadnych plamień, bólów brzucha, ciąża rozwijała się na dany tydzień.. No po prostu nie dowierzam.. Ja też w nocy miałam lekkie plamienie jednorazowe, jakbym wytarła twarz z podkładu, no i boli mnie brzuch, ale nie jak na @ tylko mam normalne bóle.. Chyba pobiegnę jutro na wizytę o ile mnie przyjmie bo kończę o 18 dopiero.. To jest straszne co się dzieje.
Jak to jest w koncu z tymi bólami? Te na @ są dobre? Jeśli nie to które? -
Dziewczyny kochane, nawet nie wiem, co można napisać żebyśmy mogły poczuć się lepiej, bezpiecznie. Tak mi przykro z powodu strat, ale i lęków, które nas nie opuszczają. Tak bym chciała żebyśmy mogły cieszyć się rosnącymi brzuszkami,a martwić np. pierdołami typu nadmiar kg, czy rozstępy.
Mam nadzieję, że wszystkie % zostaną na pępkowe lub inne radosne okazje.M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;