Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba coś przekręciłam, ale widziałam jak dr zapisywał wymiary 3,6cm i 1,67cm. Zapytam szczegółowo za 2 tyg, 17.05 kolejna wizyta. Aczkolwiek powiedział, że jak na 8tydz.1dz. (tak wychodzi z usg), to rozmiar bardzo dobry.
Odnośnie śluzu (biały), właśnie dziś powiedziałam o nim dr i on stwierdził, że to normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 15:09
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Meridian wrote:A ja mam trochę inne pytanie. Czy któraś z was ma obfity biały śluz? Ostatnio mój gin mi mówił że widzi właśnie u mnie coś takiego. Ale sama czuje, podobnie jak w okresie owulacyjnym
Ja tak mam, mój ginekolog twierdzi, że to jak najbardziej w porządku -
polkosia wrote:Ja mam potok tam, w poprzedniej ciąży też miałam to samo. Pamiętam, że nie raz panikowałam, że mam krwotok czy coś, bo mnie tak zalewało śluzem.
haha, ja mam tak teraz! Zawsze miałam obfite miesiączki i teraz normalnie sie czuje jak podczas jednej z nich, ciągle latam jak głupia do toalety żeby zobaczyć czy wszystko okej, ale to tylko śluz na szczęście!polkosia lubi tę wiadomość
-
dora13 wrote:Ja chyba coś przekręciłam, ale widziałam jak dr zapisywał wymiary 3,6cm i 1,67cm. Zapytam szczegółowo za 2 tyg, 17.05 kolejna wizyta. Aczkolwiek powiedział, że jak na 8tydz.1dz. (tak wychodzi z usg), to rozmiar bardzo dobry.
Odnośnie śluzu (biały), właśnie dziś powiedziałam o nim dr i on stwierdził, że to normalne.dora13 lubi tę wiadomość
-
dora13 wrote:Ja chyba coś przekręciłam, ale widziałam jak dr zapisywał wymiary 3,6cm i 1,67cm. Zapytam szczegółowo za 2 tyg, 17.05 kolejna wizyta. Aczkolwiek powiedział, że jak na 8tydz.1dz. (tak wychodzi z usg), to rozmiar bardzo dobry.
Odnośnie śluzu (biały), właśnie dziś powiedziałam o nim dr i on stwierdził, że to normalne.dora13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny