Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Jutro zabieg,a pózniej immunologia Kraków,powiedziała,że to ja muszę wytwarzać jakieś przeciwciała i chyba tylko szczepienia mnie czekają,ale to też nie daje gwarancji..
Jezu ja dalej w to nie wierzę,po prostu nie wierzę -
Dziewczyny nie daje rady psychicznie ze stratami, które Spotkały niektóre z Nas. To Aż 10% wszystkich oczekujących. Ja rozumiem, ze jesteśmy tu głownie z OF i na tamtym forum nie znalazłyśmy sie bez powodu, ze nasze ciaze mogą być trochę bardziej skomplikowane ale to jest przytłaczające. Miałam nadzieje, ze będziemy najgorsze czym sie tu dzielić to wymiotami i bólami brzucha.... Wczoraj nie mogłam spać w nocy przez Szarlotkę. Ostatnio codziennie tragiczne wiadomości.... Dieczyny trzymać sie mocno i swoje fasolowy rownież. Żadnych złych wieści więcej. Proszę.
-
Koska 88 wrote:Dziewczyny nie daje rady psychicznie ze stratami, które Spotkały niektóre z Nas. To Aż 10% wszystkich oczekujących. Ja rozumiem, ze jesteśmy tu głownie z OF i na tamtym forum nie znalazłyśmy sie bez powodu, ze nasze ciaze mogą być trochę bardziej skomplikowane ale to jest przytłaczające. Miałam nadzieje, ze będziemy najgorsze czym sie tu dzielić to wymiotami i bólami brzucha.... Wczoraj nie mogłam spać w nocy przez Szarlotkę. Ostatnio codziennie tragiczne wiadomości.... Dieczyny trzymać sie mocno i swoje fasolowy rownież. Żadnych złych wieści więcej. Proszę.
-
Jagodam wrote:Dzidzia ma juz 2 cm serducho bije.. przesylam dobra energie..
Azor,a jak Twoja wizyta? Daj znać.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Gratuluje dziewczyny Miło usłyszeć tez dziaj jakieś dobre wieści
Red Lady nie wiem jabłka, marchewki, suszone śliwki, szklanka wody rano na czczoKamilam8 lubi tę wiadomość
-
Kamilam8 wrote:U mnie też ok. Odetchnęłam trochę. Serduszko bije i dzidzia trzyma się dzielnie.
RedLady,w poprzedniej ciąży nieźle sprawdzały się u mnie kiwiKamilam8 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
U mnie maleństwo ma 2,7 cm i serduszko bije ładnie również przesyłam dobrą energię, bo już dość tych strat, że w głowie się nie mieści...
polkosia, Nulka, Agulkowa, Chamomilla, emerald_m, Szarlotka123, cudek2, RedLady, M@linka, dora13, Izieth lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:Dziewczyny, macie jakieś sposoby na zaparcia? Mnie już brak pomysłów Nic nie działa...
A probowalas suszone sliwki? Ja bralam 3 i zalewalam 1/3 szkl letniej wody, zostawialam na noc. Rano wypijalam i znowu zalewalam te same sliwki jeszcze przez 2 dni, a potem juz bralam nowe. Mi pomagalo -
nick nieaktualnyJa też mam to samo co Wy Koska i cudek.. Normalnie masakra jakaś..
U mnie całe szczęście wszystko dobrze się skończyło, oby tylko tak zostało.
A co polecacie na hemoroidy?
Ja dzisiaj kupiłam lokomotiv na wymioty bo podobno będzie pomagał do tego kazał mi wykupić magne b6. -
Szarlotka123 wrote:Ja też mam to samo co Wy Koska i cudek.. Normalnie masakra jakaś..
U mnie całe szczęście wszystko dobrze się skończyło, oby tylko tak zostało.
A co polecacie na hemoroidy?
Ja dzisiaj kupiłam lokomotiv na wymioty bo podobno będzie pomagał do tego kazał mi wykupić magne b6. -
nick nieaktualny