Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka123 wrote:O matko Arleta, tak mi przykro kolejna okropna wiadomość, ale mamy straszny czas
-
Arleta, tak mi przykro. Mocno tulę. Tak bym chciała Cię pocieszyć, ale wiem, że na ten moment nie ma takich słów. Dużo siły życzę.
Lekarz powiedział Ci co dalej?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
palma wrote:ja tego nie rozumiem, dlaczego my tak bardzo pragniemy dziecka dbamy o siebie i dziecko a i tak nam go odbierają, a inne pija ćpają i jakoś rodzą zdrowe dzieci!
Każdy z nas ma niby swój krzyż, tylko czemu do jasnej cholery ten dobrych ludzi jest taki ciężki...palma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:dokładnie ja chyba pójdę wcześniej do lekarza, bo zeświruje. jakaś klątwa wisi nad nami czy co??!
-
Ja też miałam rodzić w grudniu zeszłego roku i nie było mi dane.
Ciekawe co los szykuje teraz...3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyOby to się już skończyło.. Musimy jakoś dotrwać do tego "bezpiecznego" tygodnia. Mimo wszystko jest tak przykro jak któraś ma takie informacje to jest takie niesprawiedliwe Arleta musisz się mocno trzymać i nie poddawać, wiem co czujesz bo jadąc wczoraj do szpitala byłam pewna, że jest po wszystkim.. Jest to bardzo ciężkie przeżycie ale jesteś silną kobietą i bóg Ci to wynagrodzi, tego jestem pewna na 100 %.
-
emerald_m wrote:Arleta, tak mi przykro. Mocno tulę. Tak bym chciała Cię pocieszyć, ale wiem, że na ten moment nie ma takich słów. Dużo siły życzę.
Lekarz powiedział Ci co dalej?
Jutro zabieg,a pózniej immunologia Kraków,powiedziała,że to ja muszę wytwarzać jakieś przeciwciała i chyba tylko szczepienia mnie czekają,ale to też nie daje gwarancji..
Jezu ja dalej w to nie wierzę,po prostu nie wierzę -
nick nieaktualnyBoże Arleta życie jest strasznie niesprawiedliwe. Bardzo mi przykro
Dziewczyny to jest niesprawiedliwe, tyle złych wiadomości ostatnio. Wszystkie skończymy na psychiatryku chyba, ja na pewno Przez te wszystkie złe informacje cały czas mam "schizy" że z moim maleństwem jest coś nie tak, że serduszko się zatrzymało nie daj boże. Choć na razie nic złego się nie dzieje, nie mam żadnych plamień, ostatnio tylko jeden dzień mnie brzuch bolał, ale spojrzałam na wykres i akurat w tym dniu miałabym okres, gdybym nie była w ciąży... -
Arleta wrote:Jutro zabieg,a pózniej immunologia Kraków,powiedziała,że to ja muszę wytwarzać jakieś przeciwciała i chyba tylko szczepienia mnie czekają,ale to też nie daje gwarancji..
Jezu ja dalej w to nie wierzę,po prostu nie wierzę
Będę jutro o Tobie myśleć. Proszę, trzymaj się i nie trać wiary.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;