Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka, mi na hemoroidy po pierwszej ciąży bardzo szybko i skutecznie pomogły czopki procto glyvenol,ale wg ulotki można ich używać dopiero od 4 miesiąca.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Okres ciąży i karmienia piersią
Dotychczas brak danych klinicznych na temat stosowania imbiru w okresie ciąży i karmienia, dlatego preparat nie może być używany w okresie ciąży i karmienia bez zgody lekarza."
To jest to o czym mi mówiła w Lokomotiv jest głównie pnącze imbiru, nie ma żadnych składników zagrażających ciąży.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Na zaparcia płatki owsiane. Zalewam mlekiem dodaje owoce a pózniej cały dzień ładnie latami na kibelek i bez rewolucji. Chociaż u mnie w pracy to jest uciążliwe. Dlatego na sen sobie zjeść mała miskę i rano będzie wolność. Ogólnie to co ma błonnik poruszy Wam jelita
W maku jest pyszna latte mango. Prawie na raz ją wypiłam. Do tego mam już a taka fazę na owoce i lody ze sama sobie robię sorbety.
Gratuluje dobrych wiadomości. I wysyłam dużo ciepła i pozytywnej energi w Twoja stronę Arleta. Trzymam mocno kciuki ze badania pokażą gdzie tkwi problem i uda sie go szybko pokonać abyś mogła mieć to maleństwo przy sobie. -
Ja sie tak z moją tarczycą zastanawiałam... ale na internetach nie polegam bo tam co rusz inne wartości Mam TSH 3,86 i to jest niby za mało najlepsze jest to że 2 lata temu miałam 2,84 i wtedy było w normie? coś mi tu nie gra...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Ja niestety z tym nie pomogę bo nigdy problemów z tarczycą nie miałam.
Zapisałam się dzisiaj w końcu za to na prenatalne- 17 Maja.