Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexxis wrote:Dziewczyny mam pewien problem, od wczoraj mam straszną biegunkę...Już nawet przestałam liczyć ile razy odwiedziłam toaletę, do tego jeszcze kilka razy wymiotowałam...Macie jakieś naturalne sposoby na to? Żeby jeszcze było mało to na majtkach pojawiły się takie różowe wpadające w brąz plamki...Nie miałam tak wcześniej i się martwię, takie coś ostatnio miałam przed miesiączką która nie przyszła więc spodziewam się że moze było to plamienie implantacyjne, ale teraz co to może być?
Alexxis spróbuj coca coli, mi pomaga na biegunkę☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 21:37
-
ja już kiedyś chyba pisałam że w 1 ciąży kąpałam się codziennie do samego końca i nic się nie działo
nie lałam tylko gorącej wody i nie siedziałam godzinę jak to miałam wcześniej w zwyczaju tylko 15-20 min i wychodziłam
teraz chwilowo mam tylko prysznic i tęskno mi za wanną bardzo -
ja mam teraz inne "zmartwienie"
byłam dziś u fryzjera, powiedziałam fryzjerce o ciąży i ona mi mówi że właśnie jak mnie zobaczyła to tak jej się coś wydawało że brzuch mam ale nie chciała pytać a miałam dziś taką luźniejszą sukienkę
cholera nie sądziłam że to już tak widać
muszę jakoś do tego 11.05 w pracy się zakamuflować bo już wiem że do końca maja raczej nie dam rady -
Wiem, że co lekarz, to opinia, ale jak będzie bobas za mały, to nie zmierzą przezierności, a to najważniejsze Dlatego pytałam czy nie za wcześnie. No niby można powtórzyć, ale ile to stresuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Azor wrote:można brać kąpiele tylko w 3 trymestrze powinno się z nich rezygnować chyba że zaczynasz rodzić to kąpiel pomoże☺ przy rozwieraniu szyjki
Właśnie, właśnie, rodziłam większość czasu w wodzie BTW, w 3 trymestrze też się kąpałam, ale nie w gorącej wodzie. Generalnie całą ciążę się pluskałam, bo mi to odciążało mega bolące spojenie.s1985 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Wiem, że co lekarz, to opinia, ale jak będzie bobas za mały, to nie zmierzą przezierności, a to najważniejsze Dlatego pytałam czy nie za wcześnie. No niby można powtórzyć, ale ile to stresu
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baranosia, mój wczoraj wieczorem zakazał mi wchodzić na forum. A teraz jest obrażony ze znów czytam.
Ja mam prenatalne 17 maja. To będzie ostatni dzień 12 tygodnia. Lekarka stwierdziła ze wcześniej nie ma sensu.
Dobrze jest poczytać trochę dobrych wieści przed snem.
Spijcie dobrze i oby zakończyły wam sie mdłości już
Btw. Kończąc 10 tydzień, kończy sie tez ten niebezpieczny okres tak? Jestem mega podekscytowana ze 1/4 już za mną.Szarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, kończy się ten niebezpieczny okres
Ten sam dzień prenatalnych mamy
Mój też mi nie pozwolił ale dzisiaj już nic nie gada więc może na jakiś czas mu przeszło
Dobranoc Kochane, miłej nocki.
Mnie tak wypisuje badania bo nie chce, żeby mi pobrali za dużo krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 22:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny