Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wam tez tak sie nie chce? O 10 muszę wyjść do pracy a nawet z łóżka sie podnieść nie mogę
Mi ciążowe sie przydadzą. Nie tyle co maleństwo sie rozpycha a jelita mi wywala. Ze spdniami na gumce przywitałam sie dwa tygodnie temu. A muszę ukrywać ciąże do połowy lipca :p -
cudek2 wrote:Hiszpanka - no to masz mądrego lekarza. Dobrze wiedzieć, że tacy są
Polkosia- straciłaś kilka razy ciążę, z małą też nie do końca jak pisałaś było bez problemu plamienia cały czas. Jaka masz gwarancję, że to nie była przyczyna?
Plamienia były z powodu niedomogi ciałka żółtego - nie wytwarzała progesteronu. Wcześniejsze poronienia na pewno nie związane z tarczycą, ale nie chce mi się wnikać w szczegóły i tego roztrząsać. USG piersi i cytologię akurat robię co rok.cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Ja zakupiłam takie boyfriendy materiałowe z wyższym stanem w H&M
Bardzo wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 09:33
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny...od paru dni czuję się jak przy megaśnym zatruciu pokarmowym..tylko nie mam wymiotów i biegunki...ale słabo mi strasznie i mam mdłości...prawie chodzę po ścianach.. Mam zarówno wstręt do jedzenia i megaapetyt... A w domu Kochany siedmiomiesięczny Dzidziol..który ciągle domaga się zainteresowania. Nigdy nie myślałam że to powiem...ale..Bogu dzięki za teściową!
Dziś wizyta u gina..boję się straszliwie..ale MUSI BYĆ DOBRZE!
Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za nasze silne Kropusie i Ktosie.
-
Monaaa, to ja mam znów mega senność i zmęczenie i przy Klementynce też ciężko. Mi na szczęście dużo pomaga mąż i mama od czasu do czasu. Teściowa była u nas od porodu dopiero 3x... I nie z pomocą, raczej w gości...
Malinka, jedź do szpitala. Krwawienie to już nie przelewki. Dużo tego? Świeża krew?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Cudek chodzi mi o to że nie musisz ciągle każdego pouczać. Jesteśmy dorosłe i każda ma swój rozum. Bez urazy oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:12
-
nick nieaktualny