Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa za to mam beżowe plamienia raz w ciągu dnia i czasami pojawiają się brunatne niteczki.. Wolałabym mieć chyba brak objawów ale nie mieć plamień.
Mimo, że kazał mi się nie denerwować to i tak się denerwuje i już nie wytrzymuje do tej Środy tak mi się czas dłuży..
Na pewno będzie wszystko dobrze tylko bez stresów :* Zapisz się do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 14:26
-
Bóle brzucha niestety tez mam
ale na szczęście wizyta już w środę
Wczoraj szwagier dzwonił do męża z życzeniami urodzinowymi i się pytał czy tym razem będzie podrabianym wujkiem. Mój powiedział że nie wiemy ale najważniejsze żeby było zdrowie. Za to moje przyjaciółki zaklinaja żeby to była dziewczynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Blagam o pomoc, moze ktoras z Was tak miala. Dzisiaj rano zauwazylam malutki skrzepik ciemnobrazowy i kilka nitek brazowego sluzu. Tylko przy podcieraniu. Bez zadnych boli. Twraz juz jest czystko nic nie zauwazylam. Boje sie bardzo
czy to moze byc zwiazane z badaniem ktore mialam 5 dni temu? Mozliwe ze po tym czasie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce mówić za lekarza ale czasami też mam takie brunatne niteczki, nawet o tym pisałam i z maleństwem wszystko ok. Tylko, ze ja mam nadżerkę i lutkę dopochwowo, może być od tego.
Na razie nie ma co panikować, może też od nadżerki albo od rozpulchnionej macicy, nie masz dzisiaj terminu @?
Kiedy masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 15:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nel@ wrote:Hej dziewczyny. Blagam o pomoc, moze ktoras z Was tak miala. Dzisiaj rano zauwazylam malutki skrzepik ciemnobrazowy i kilka nitek brazowego sluzu. Tylko przy podcieraniu. Bez zadnych boli. Twraz juz jest czystko nic nie zauwazylam. Boje sie bardzo
czy to moze byc zwiazane z badaniem ktore mialam 5 dni temu? Mozliwe ze po tym czasie?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
zgadza sie dopóki nie ma plamienia zywą krwia to nie ma sie co martwic - bedac w ciazy jestesmy tez lepiej ukrwione maly wysilek czasem potrafi tez zrobic male krwawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 19:05
polkosia, Szarlotka123, Werix lubią tę wiadomość