Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakuska ja chce swojego za tydzień zabrać na prenatalne ale ten nie chce wziąć wolnego w pracy

S1985 może zmień gina prowadzącego ? I lepiej pójdz prywatnie sprawdzić co z maleństwem. Sama w 15 tygodniu sie wybiorę prywatnie na świetnej jakości usg wszystko posprawdzac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 10:10
-
S1985, idź dla świętego spokoju na dobre USG prywatne i tyle
Na pewno jest OK, ale będziesz spokojnie czekać, a nie w stresie.
Krakuska, mój z Klementynką chodził ze mną nawet na wizyty u ginekologa, bo tam zawsze miałam 5 sekundowe USG, haha
A teraz jeszcze nie był, bo właśnie nią się zajmował, ale nie może przeżyć...
Krakuska lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć, jestem marcową mamusią 2016. Mam do sprzedania detektor tęta płodu Angelsounds. To doskonały uspokajacz matki a także świetna pamiątka, wychwytuje bicie serca dziecka już w 12. tygodniu
mam paragon, ważną kartę gwarancyjną, dołączam żel do usg potrzebny do słuchania serduszka. W dobrej cenie! Kontakt: [email protected]

-
Hej dziewczyny
Moj mąż ptzy pierwszej ciąży był na USG genetycznym, połówkowym i prywatnie na 3d
teraz raczej też będzie podobnie.
Maciek mnie wczoraj rozbroił. Trochę przekobal więc mówię że chyba będzie kara. On z fochem wyszedł z pokoju za chwilę wrócił ze zdjęciem pt. Nasze pierwsze święta i mówi "Zobacz mamo jak tu mnie bardzo kochałaś"
Dzisiaj natomiast stalam w łazience przed lustrem, nakladam sobie maseczkę, a on wchodzi tak na mnie patrzy i mówi
- co się mamo tak kjemujesz?
- nakładam sobie maseczkę.
- będziesz strachem na wróble?
Miłej niedzieli
baranosia, emilkazozz, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
będę chciała we wtorek jak będzie miejsce podejść do innego prywatnie, bo nie chce iscd o tego specjalisty zeby nie wyjsc na jakąś panikare ;/milky way wrote:S1085, rpzepraszam ze tak pociagne temat, ale mpze poprostu zmien na jakiegos gina, ktory ma bdb sprzet... jak sie masz tak wciaz denerwowac to sie wykonczysz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 13:53
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
To nie masz sie czym martwic no chyba ze pracodawcy sie nie spodoba to ze jestes na l4 to moze na Ciebie naslac kontrole ale jesli nie to przez caly okres zwolnienia mozesz nie miec zadnej kontroli-u nas pracownica 7 muesiecy byla na zwolnieniu i nie miala kontroli. Za pierwszy miesiac wyplaca Ci pracodawca a za kolejne ZUS, nie wiem jak jest z terminem ale bodajze do 5 nastepnego miesiaca. A kontrola wyglada tak ze przychodzi dwoch ludzikow z ZUS i prosza Cie o dowod osobisty, spisuja i podpisujesz sie. Oczywiscie przychodza tam gdzie jestes zameldowana.
Ja jako pracodawca mialam najpierw kontrole po miesiacu i po kolejnym miesiacu dostalam zalegle pieniadze z dwoch miesiecy i pozniej juz regilarnie co miesiac dostawalam na konto. Ja mialam zwolnienie nie ciazowe ale pourazowe wiec tak jakby zwykle no i w zwiazku z tym w coagu 6 miesiecy mialam 3 kontrole-ale u pracownikow naprawde rzadko zdarza sie kontrola jesli pracodawca nie wnioskuje o to.
-
Śmieje sie cały dzien sama z siebie....martwiłam sie , nudziłam ze nie mam żadnych objawów ciążowych wiec jak na życzenie nawiedził mnie dzis pierwszy spektakularny rzyg i....ja juz nie chce żadnych objawów wiecej!!!
polkosia, milky way lubią tę wiadomość

-
Dziekuje Ci za odpowiedz. Troche juz jestem spokojniejsza.Chamomilla wrote:To nie masz sie czym martwic no chyba ze pracodawcy sie nie spodoba to ze jestes na l4 to moze na Ciebie naslac kontrole ale jesli nie to przez caly okres zwolnienia mozesz nie miec zadnej kontroli-u nas pracownica 7 muesiecy byla na zwolnieniu i nie miala kontroli. Za pierwszy miesiac wyplaca Ci pracodawca a za kolejne ZUS, nie wiem jak jest z terminem ale bodajze do 5 nastepnego miesiaca. A kontrola wyglada tak ze przychodzi dwoch ludzikow z ZUS i prosza Cie o dowod osobisty, spisuja i podpisujesz sie. Oczywiscie przychodza tam gdzie jestes zameldowana.
Ja jako pracodawca mialam najpierw kontrole po miesiacu i po kolejnym miesiacu dostalam zalegle pieniadze z dwoch miesiecy i pozniej juz regilarnie co miesiac dostawalam na konto. Ja mialam zwolnienie nie ciazowe ale pourazowe wiec tak jakby zwykle no i w zwiazku z tym w coagu 6 miesiecy mialam 3 kontrole-ale u pracownikow naprawde rzadko zdarza sie kontrola jesli pracodawca nie wnioskuje o to.
-
Tak, pierwszy miesiac pracodawca wplaca Ci, a za kolejne miesiace placi juz ZUS. No i liczy sie jeszcze czas dostarczenia zwolnienia, tak naprawde w przypadku pracpwnika to nie ma sztywnych regul no ale firma moze Ci je narzucic, z reguly jest narzucone ze zwolnienie trzeba dostarczyc w ciagu 7 dni od daty wystawienia, mozna wyslac listem i wtedy liczy sie data stempla pocztowego.