Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem ze dopochwowa jest najlepsza , ja wczesniej miałam tez plamienia po dopochowej ale juz mam podjezykowa, najważniejsze ze wszystko w porzadku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mi z nadzerka dała docipna luteine. Chociaż i tak ja brałam tylko przez 5 i 6 tc bo do dupy sie po niej czułam.
Mamy dziś dni Odry w Szczecinie. Po pracy jedziemy poszukać jakiś smakołyków i lodów. Tak piękna pogoda, do tego jaskółki już zawitały wiec nic nie jest w stanie popsuć mi humoru.
Sylwia, cieszę sie ze wszystko dobrze. I jak cudownie ze zaczyna sie sezon na prenatalne. Będziemy mogły pochwalić sie pięknymi zdjęciami.
Miłego dnia dziewczyny :* -
sylwia uff dobrze że to nic poważnego
ja się staram zwlec z łóźka ale coś mi dziś ciężko, lenia mam choć taka piękna pogodamoże dlatego że muszę pojechać na zakupy i szykować powoli na jutro imprezę, mój trzylatek ma jutro urodziny
aż się wzruszam jak sobie przypomnę ten czas, była tak samo piękna pogoda
-
baranosia wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki i mam podwyższone PDW i P-LCR co to jest?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNutka, Nel@, wpisałam was na 1 Grudnia na listę
Ja już w końcu nie wiem kiedy mam termin, pisałam wam, że na IP mi wyszedł 2 Grudnia? I komu tu wierzyć?
Sylwia, wystraszyłaś ale całe szczęście wszystko dobrze.
Ja właśnie delektuje się sukienką ciążową i dziękuję za nią temu, kto ją wymyśliłNic nie ciśnie, nie uwiera, no bajka
baranosia, niestety ja Ci nie pomogę bo się na tym kompletnie nie znam.
s1985, o której wizyta?
Ja też mam nadżerkę, dość dużą i luteina dopochwowo dalej.. Stąd wiem, ze plamienia mogą się pojawiać lekkie a ja i tak panikuje, chociaż to co ja mam nie można nazwać plamieniami, wychodzą mi jakieś drobniutkie kuleczki koloru brązowego po prostu. Ale już staram się tak delikatnie wkładać, że bardziej nie mogę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Nulka, czyli będzie chłopiec
-
nick nieaktualnyCzyli masz prorocze sny, mnie całe szczęście się nie śni płeć bo u mnie to zawsze jest na odwrót
Za to mojemu kiedyś, na początku jakoś naszej znajomości śniło się, że był nad morzem z malutką blondyneczką, która była oczywiście jego córką
Więc może on wykracze
Nulka lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki i mam podwyższone PDW i P-LCR co to jest?
Baranosia, na morfologię trzeba spojrzeć w całości. Nie czytaj lepiej w necie takich rzeczy, bo zaraz się okaże, że masz wszystkie choroby świataSzarlotka123, emilkazozz, milky way lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Nulka wrote:Śniło mi się dzisiaj że urodziłam córeczkę która byla takim uroczym klopsikiem
Mi się dzisiaj śniło, że moje dzieciątko na chwilę ze mnie wyszło i leżało obok mnie w łóżku, ale już takie niemowlę, później je schowałam z powrotemTo był chłopiec. Później śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę, pamiętam to uczucie szczęścia ze snu
Do teraz mnie jeszcze trochę trzyma
To uczucie szczęścia razem z moimi wszystkimi obawami powoduje, że chce mi się płakać... MasakraNulka lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)