Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:I ja tez zazdroszcze drzemek. Moja jak dobrze pojdzie spi raz godzinke, gora dwie. Czasami wgl odpuszcza sobie drzemke
Paradise, u nas jednak jeszcze niemowlaczek, więc tego snu potrzebuje. Pewnie za rok też nie będzie tak kolorowo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja przez 1.5godzinka uskutecznilam sernik na zimno z truskawkami,z synkiem na rękach, tak a propos noszenia... no ale jak wisi na nodze i marudzi to sie ruszyc nie moge
a chodzic jeszcze nie umie
Caly sie jarał jak mikser chodził,malo nie wlazl mi do miski :DD
Potem juz marudzil, wiec rozlalam galaretke... yyyhhhhh..... no nic trudno,mowie, polozylam go spac i pol godziny sprzatania lepiku
Taaaa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 21:31
guerretenshi, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:Tez zawsze nakupuje w piekarni a to drozdzowe a moze jeszcze to, a kokosanke mi prosze dolozyc,a potem wszytsko do wywalenia,no bo przeciez wiecznie mi niedobrze
Mam to samo, a najgorzej jak głodna do marketu pojadę...milky way, Werix lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Gratuluję udanych wizyt
Trzymam kciuki za jutrzejsze
Niech to zostaną same dobre wieściJa sie ostatnio wyciszylam i przestałam schizowac wierzę juz wszystko będzie ok
polkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Miałam jechać na uczelnię a przed wyjazdem na papierze miałam śluz z czerwoną krwią. Jestem załamana
Ja się psychicznie nastawiam na wizytę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
S1985 jestem całym sercem z Tobą.
Baranosia,oczywiście kciuki.
Sylwia, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że niedługo napiszesz,że wszystko ok.
Kciuki za wszystkie wizyty i uczące się
U mnie dziś piękny poranekMuszę szybko zrobić, co trzeba w domu i będę z młodym delektować się wiosną w pełni
Isia86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Witam wszystkie dziewczyny w moim 11 tygodniu ( 10 tydzień )
. Długo się nie odzywalam ale cały czas Was czytałam . Przykro mi z powodu strat
. Troszkę mnie one przeraziły i może dlatego nie pisałam . Gratuluję udanych wizyt
. Wizytę mam nareszcie 12 maja w czwartek . A 16 maja mam już prenatalne
. U mnie wszystko ok , nic mnie nie niepokoi . Troszkę więcej wymiotuje , bo już codziennie zdarzy się ze po dwa razy :p . Pozdrawiam
Szarlotka123, cudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCałe szczęście plamienie z nadżerki po luteinie. Maleństwo ma się dobrze, ma 1,59 cm i serduszko bije. Mama jest spokojna i tata też
Abusiowa, paradise, s1985, guerretenshi, Nel@, polkosia, Szarlotka123, baranosia, Nulka, cudek2, emilkazozz, emerald_m, Isia86, RedLady, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Całe szczęście plamienie z nadżerki po luteinie. Maleństwo ma się dobrze, ma 1,59 cm i serduszko bije. Mama jest spokojna i tata też2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny