Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to pięknie
na wizytę jestem zapisana w 6t6d, czyli to końcówka 7 tygodnia, więc prawie 8tc, zastanawiam się teraz, czy nie przepisać się na tydzień wcześniej, czyli na 5t6d. Z tym że ja mam długie cykle, ok. 32 dniowe. Hmmm... Co myślicie, kiedy u Was pierwsza wizyta?
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja w 1ciąży poszłam w 6+3 i był tylko pęcherzyk bez serduszka, dopiero tydzień później biło ale wtedy miałam dłuższe cykle i owu około 20dc, pamiętam że w 31dc nawet beta nie wyszła (wynik był 3) dopiero w 36dc na teście wyszła blada kreska
Teraz idę za tydzień czyli też 6+3 ale liczę na to że już coś zobaczę bo już w 27dc test wychodził pozytywny i beta ciążowa
Myślę że ten twój 6+6 jest ok choć wiem że ciężko się czeka;) -
kalina123 wrote:Ja w 1ciąży poszłam w 6+3 i był tylko pęcherzyk bez serduszka, dopiero tydzień później biło ale wtedy miałam dłuższe cykle i owu około 20dc, pamiętam że w 31dc nawet beta nie wyszła (wynik był 3) dopiero w 36dc na teście wyszła blada kreska
Teraz idę za tydzień czyli też 6+3 ale liczę na to że już coś zobaczę bo już w 27dc test wychodził pozytywny i beta ciążowa
Myślę że ten twój 6+6 jest ok choć wiem że ciężko się czeka;)
Mam nadzieję, że będzie coś już widać
Która grudniówka usłyszy serduszko, mam nadzieję, że się pochwaliEP!C lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej dziewczyny, u nas wszystko super jak narazie brzuch poboluje jak na okres ale przy pierwszej ciąży też tak miałam i było wszystko ok mój mały cycoholik jeszcze śpi więc mam chwilę żeby napisać wczoraj było tak ciepło ze cały dzień na ogrodzie byliśmy a dzisiaj ma być jeszcze cieplej nie mogę się doczekac wizyty .. A to dopiero w czwartek ale na 10 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Nika , Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny po malutku dołączam sie do Was na ostatniej wizycie 30 marca jeszcze nic nie widziałam teraz ide w czwartek ciekawa jestem czy maleństwo juz sie pokaże Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dzionka zycze ktory zapowiada sie dzis słoneczny
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:Hej dziewczyny, moja beta dzisiejsza: 755 ( dalej w normie) ale jakby spowalnia
Pierwsza beta 29.03 była 57, później 31.03-168, kolejna 2.04 370 no i 4.04 755. Martwi mnie, że coraz wolnej to idzie,. Dobrze, że jutro bedem siem wizytować- może lekarz trochę mnie uspokoi;)
Ja dziś nie wytrzymałam i też pojechałam na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 08:42
Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
Witam się w 5t4d, termin na 6.12 (tak pokazuje belly), jestem po poronieniu w styczniu.
Niestety teraz mam bardzo duże obawy o ciąże. Oczywiście panikuje bo nie mam objawów. Parę dni temu miałam strasznie ochote pić, pobolewało podbrzusze, miałam ochote na słodkie i sutki były bardziej wrażliwe. Teraz nie wiem co sie dzieje. Objawy są mniejsze...sutki troche bolą i są czerwone,rano cos tam mnie zakuło w podbrzuszu, naprawde słabo w porównaniu z tym co było parę dni temu:( wizyta w czwartek o 15.20Szarlotka123 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
hej palma. mamy ten sam termin Nie stresuj się, to nie potrzebne. Niektóre kobiety mają mocne objawy, inne słabe, jeszcze inne wcale. U mnie na przykład w ciągu dnia jest dobrze, jedynie czasem poczuje senność bądź jakąś zgagę. Dopiero wieczorem i w nocy zaczyna się kosmos - piersi zaczynają doskwierać w każdej pozycji, a podbrzusze boli. Dziś to nawet ból mnie obudził był tak intensywny, aż się przestraszyłam. Ale dzisiejsza wizyta mam nadzieję ukaże więcej niż dwie poprzednie
-
Witam od początku tego cyklu marzyłam, żeby znaleźć się na grudniówkach i moje marzenie się spełniło:) wczoraj rano zrobiłam test i była widoczna druga kreseczka , poszłam na bete wynik 44,25:) jutro lecę powtórzyć mam nadzieję ,że będzie dobrze przyrastać to moja pierwsza ciąża staraliśmy się o nią 17 cykli udało się w cyklu stymulowanym clo,menopur i ovitrelle belly wyznaczyło mi termin za 9 grudnia:)Bardzo się cieszę ,że mogę tu być z wami
guerretenshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
11dp beta 35.9
13dp beta 89.61 -
Hej dziewczyny trzymam kciuki za wizytujace i oczywiście na info czekam...
Witam nowe mamusię.
Co do braku objawów to nie panikujcie jeszcze będziecie miały ich dosyć zobaczycie
Mnie od wczoraj coś brzuchol pobolewa jak na miesiaczke ale przez to że się w ciągu dnia nalazilam...