Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulkowa wrote:Ja też nie robiłam ani w pierwszej ciąży ani teraz z reszta tu w DE to normalne. No i ile stresu mniej...
-
wiecie ja wtedy w tamtej ciązy żyłam spokojnie, nie patrzyłam jakie objawy mam i czy w ogóle są i sie skoczylo poronieniem
teraz juz pilnuję co mi jest a co nie i mam nadzieje ze lekarz w czwartek da mi jakies leki na podtrzymanie i nie stanie sie to drugi raz, choć nie wiem co było przyczyna poronienia w badaniu histopatologicznym nic nie wyszlo
a ja tak szybko ide do lekarza bo chce jak najszybciej byc pod opieką i ewentualnie jakies leki zacząc brac
a bety nie robie bo nie chce sie dodatkowo stresowac, a i tak jestem osoba nerwowąaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Perl wrote:Ja bym nie wytrzymała. zrobiłam pierwszą bete tylko po to żeby potwierdzić ciąże bo mężowi zwykły test sikany nie dał pewności... Ale jak się oczytałam że wzrost bety ma takie znaczenie to stwierdziłam że powtórze badanie, dla własnego spokoju no i żeby gin miał już jakąś informacje przy pierwszej wizycie...
M@linka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dołączam się do Was robiłam test 26 i 28 marca i oczywiście pozytywne, bety nie robiłam. Dziś jest mój 5t+2d jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję, że z mężem coś już zobaczymy na usg już wcześniej Was czytałam, ale jakoś dziś podjęłam decyzję tutaj napisać
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie. Ocena lekarki na 4t+6d. Pecherzyk 1 cm i pokazała w którym miejscu zaczyna tworzyć się pecherzyk żółtkowy. Następne usg za 2 tygodnie z biciem serduszka ciesze się niesamowicie!
Dostałam skierowanie na 10 badań i na bóle luteine dopochwowo rano i wieczorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:14
M@linka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Milka też mam termin na 9.12 moja beta w dniu planowanej miesiączki wyniosła 261 U/I
Palma,witaj,byłyśmy razem na innym forum..,mam wielką nadzieję że zajdziemy teraz do samego końca
mnie też korci ta beta ostatnio 3 dni przed miesiączką miałam 80,ale może wytrzymam do poniedziłku bo w środę mam gin;)palma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:Arleta a no masz racje
guerretenshi u mnie w poprzedniej ciazy w 5t5d pęcherzyk mial 3-4 mm ale róznica -
guerretenshi wrote:a ciąża była liczona od dnia miesiączki? bo u mnie to nie ma sensu w mojej kieruję się intuicją, że ovu była miedzy 13-16.03, więc walnęłam na 15. i do wieku ciąży pomyliłam się aż o jeden dzieńaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
hej Dziewczyny u mnie beta urosła do 134,5 więc przyrost po 3 dniach w normie, jeszcze nie dzwoniłam do mojego Gina ale wizytę umówię tak żeby było widać już seduszko, nic mi się nie dzieje, więc bez spinki:) pozdrawiam
Szarlotka123 lubi tę wiadomość