Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeeesttt serduszko cudownie pięknie pulsowało dzidzia mia 3,3 mm, nawet Pani dr stwierdziła że szybko u mnie widać ale strasznie się cieszę
Dostałam witaminki i zalecenie odpoczywanie Mam też założoną kartę ciąży ale się cięszęemilkazozz, kalina123, palma, guerretenshi, Asiaa91, baranosia, Agulkowa, kwiatuszek12345, M@linka, Szarlotka123, paradise, paradise, lilaa1985, Maredd, Nulka, wianna, Martosza83 lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
cześć
ja 19.03 miałam owulację (@ miała być 02.04). Zrobiłam betę w piątek 01.04 - i jest 35, wczoraj już 132, czyli dobrze idzie, ale od 2 dni w nocy mam dziwne bóle w dole brzucha, dość silne, jakby skurczowe z parciem na odbyt. Miała któraś tak?
wizytę u lekarza mam za tydzień, nie wiem czy panikować i już biegnąć, czy to coś da? -
Lady Highlander wrote:Dziewczyny jeeesttt serduszko cudownie pięknie pulsowało dzidzia mia 3,3 mm, nawet Pani dr stwierdziła że szybko u mnie widać ale strasznie się cieszę
Dostałam witaminki i zalecenie odpoczywanie Mam też założoną kartę ciąży ale się cięszę
-
Basia79 wrote:cześć
ja 19.03 miałam owulację (@ miała być 02.04). Zrobiłam betę w piątek 01.04 - i jest 35, wczoraj już 132, czyli dobrze idzie, ale od 2 dni w nocy mam dziwne bóle w dole brzucha, dość silne, jakby skurczowe z parciem na odbyt. Miała któraś tak?
wizytę u lekarza mam za tydzień, nie wiem czy panikować i już biegnąć, czy to coś da? -
Agulkowa wrote:Malinka a ty na która dziś lecisz do gina? Trzymam kciuki i czekam na info :*
Ja mam wizytę wieczorem już się chyba mentalnie pożegnałam z tą ciążą (moje przyrosty: 119, 665, 1938, 2300) Pierwsze były piękne a ostatni dużo poniżej normy
Nawet nie mam siły ani płakać ani nic. Wyłączyłam emocje w tej sprawie.
-
nick nieaktualnyLady Highlander wrote:Mam ale kompletnie nie wiem jak je tu załączyć? Coś Szarlotka pisała o "zabezpieczaniu" fotek?
Kochana, na początku w jakiś sposób w paincie spróbuj sobie jakoś podpisać fotę, tak, zebyś tylko Ty o tym wiedziała i w razie czego mogła znaleźć. Tutaj na fioletowej była kiedyś awantura o podszywanie się pod kogoś i kradnięcie zdjęć, więc lepiej się zabezpieczyć. Potem wejdź na zapodaj.net, po lewej stronie kliknij "na forum"wybierz pliki i daj "zapodaj" potem wyjdą Ci linki, skopiuj "BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę)" i tu wklej
Ile nas jest! Witam nowe osoby,
Palma, ciesze się , że dołączyłaś :*
Kochana objawami się nie przejmuj, ja też się martwiłam, że ich nie mam a teraz mam dość mdłości ;/
Basia79, ja mam zazwyczaj w nocy ból brzucha jak na @ i nie mogę zazwyczaj zrobić siusiu do końca. Mam taki ucisk, że ni huhu się nie uda.
Dopiero od wczoraj bóle nasiliły się w dzień i noc z wczoraj na dzisiaj przespałam, mam nadzieję, że już tak zostanie.
Malinka, bądź dobrej myśli, ja uważam, że będzie dobrze
Piękne bety dziewczynki
Lady, tak się cieszę, że słyszałaś serducho! Mam nadzieję, że mnie w Poniedziałek też to czeka To będzie mój 6t+3d więc mam nadzieję, że to już ten czasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:41
M@linka, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Ja mam wizytę wieczorem już się chyba mentalnie pożegnałam z tą ciążą (moje przyrosty: 119, 665, 1938, 2300) Pierwsze były piękne a ostatni dużo poniżej normy
Nawet nie mam siły ani płakać ani nic. Wyłączyłam emocje w tej sprawie.M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie chodź ciągle nie wiem czy na długo wszystko wskazuje na ciążę ale boje się strasznie jestem po ciąży obumarłej w listopadzie . Jestem juz po 2 wizytach u lekarza i w poniedziałek następna jak na razie nic nie było widać a jeden już mnie do szpitala skierował na Łyżeczkowanie lub zabieg laparoskopi bo twierdził że albo ciąża pozamaciczna albo puste jajo wiec od razu poszłam do innego i ten mnie na szczęście uspokoił . Wiec witam się mam nadziej że ten prezencik rozpakuje w grudniu . Życze wam spokojnych ciąż i normalnych lekarzy !
M@linka, kwiatuszek12345, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ja mam wizytę wieczorem już się chyba mentalnie pożegnałam z tą ciążą (moje przyrosty: 119, 665, 1938, 2300) Pierwsze były piękne a ostatni dużo poniżej normy
Nawet nie mam siły ani płakać ani nic. Wyłączyłam emocje w tej sprawie.
Za Ciebie trzymam cały czas kciuki!! ;*M@linka lubi tę wiadomość