Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywianna wrote:Hmm... ja chyba nie będę robić.. Nie wiem sama czy powinnam dla świętego spokoju? Niby nic niepokojącego się nie dzieje... Ajjj... Chyba cała ciąża to jest jedno wielkie oczekiwanie, obawy, czekanie od wizyty do wizyty...
Dokładnie, niestety tak jest.
Każdy do bety ma inne podejście, ja wolałam wiedzieć od początku czy jest wszystko ok czy nie bo jestem po jednym poronieniu i dwóch biochemicznych dlatego zastanawiałam się czy jest sens mówić w ogóle mojemu.
Palma, Twoje bekanie mnie zabiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:30
-
Szarlotka123 wrote:Lila, beta jest dobra Nie ma powodu do zmartwień
U mnie są mdłości, większe piersi, bolące przy dotyku, ból brzucha jak na @ i taki czasami palący i większe zmęczenie, mam też coś na punkcie niektórych zapachów, od razu mi się źle robi. Na razie tyleSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Jest z nami nasz cudowny syn 07.12.2016
lilaa1985 -
O tak uczucie guli w gardle też mam - koszmarny objaw
Dzisiaj popołudniu miałam lekkie mdłości, ale zjadłam obiad i jakoś było lepiej choć ogólnie to raczej straciłam apetyt
Poza tym większe piersi i lekko bolące
No i kawa powoli przestaje mi smakować
-
nick nieaktualnyLila ja też miałam przez chwilę mały przyrost. z 1170 po czterech dniach mi urosła na 4747, a dwa dni później już była ponad 9 tysięcy więc wydaje mi się, że przez chwile mało rośnie a potem nadgania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:47
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Dokładnie, niestety tak jest.
Każdy do bety ma inne podejście, ja wolałam wiedzieć od początku czy jest wszystko ok czy nie bo jestem po jednym poronieniu i dwóch biochemicznych dlatego zastanawiałam się czy jest sens mówić w ogóle mojemu.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witajcie dziewczyny. Byłam na wizycie. Wszystko ok, ale ciąża młodsza niż sama sobie wyliczyłam. Nie jestem w 6 tylko w 5 tygodniu. Na podstawie miesiączki ciężko cokolwiek wydedukować bo mam strasznie dłuuuugie cykle. Owulacja mogła być w 22-24 dniu cyklu. Dziś mam 43. Z USG wychodzi 4t6d ciąży. Za dwa tygodnie ponowna wizyta i znów USG aby zobaczyć co tam się dzieje. Uspokoiłam się trochę, ale znów to czekanie... Dostałam luteinę 100.
Szarlotka123, guerretenshi, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość
-
Witam
Dziś jest ten cudowny dzień gdzie ukazały się mi 2 piękne kreski na teście :)Jeszcze trochę nie dowierzam ale pełna radości mam nadzieję na pełne spokoju 9 miesięcy w waszym groniebaranosia, Szarlotka123, Ruby, guerretenshi, Arleta, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć .bardzo chciałabym do was się przyłączyć, lecz u mnie jeszcze nic nie wiadomo czekam do terminu @ A właściwie do jej braku
Mam zamiar zrobić betę 1 dzień przed tym terminem bo jakoś nie wierzę w testy ciążowe.
Mam nadzieję że do poniedziałku u was się zasiedlę na stałe. Trzymajcie mocno kciukasy -
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Ach ta ciąża..
Ruby, a prócz tego co u Ciebie?
Klaudyś, kiedy masz termin @?
Termin mam na wtorek 12 kwietnia
Parę razy widziałam bociana mam nadzieje że coś mi przyniósł a najlepiej w postaci maleństwa
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Lady Highlander wrote:Dziewczyny jeeesttt serduszko cudownie pięknie pulsowało dzidzia mia 3,3 mm, nawet Pani dr stwierdziła że szybko u mnie widać ale strasznie się cieszę
Dostałam witaminki i zalecenie odpoczywanie Mam też założoną kartę ciąży ale się cięszę
Gratulacje!! -
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ach ta ciąża..
Ruby, a prócz tego co u Ciebie?
Klaudyś, kiedy masz termin @?
a dziękuję w sumie to jakoś się kręci w piątek idę na wizytę i strasznie się niecierpliwię, może po wizycie trochę się uspokoję. To będzie 6+0 więc już coś powinno widać...w sensie zarodek może serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:16
-
nick nieaktualnyKlaudyś, to czekamy
Emilka, ważne, że był Super!
Teraz tylko czekamy serduszko
Ruby, może już być ale jeżeli jeszcze nie będzie słychać bicia serduszka to się nie denerwuj bo może być jeszcze za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:19
-
nick nieaktualny