Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem co czujesz bo ja też bym chciała wszystko wiedzieć i mieć wszystko na już
Bardzo się stresuje Poniedziałkiem a tu dopiero Wtorek.. Ale jak już wspomniałam kiedyś, nic nas tak nie nauczy cierpliwości jak ciąża
Beta pięknie u Ciebie przyrasta to na pewno będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:27
Ruby lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Widziałam piękny pęcherzyk - 9mm z woreczkiem żółtkowym (zarodka nie było widać). Doktor mówił, że wszystko pięknie wygląda...oby tak zostało i dobrze się rozwijało. Następna wizyta za min. 2 tygodnie.
Dzięki wszystkim za dobre słowo i wsparcie.Szarlotka123, Agulkowa, Ruby, emilkazozz, guerretenshi, Nulka, Asiaa91, Arleta, kwiatuszek12345, Nutka-koloru, Martosza83, Maredd, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Wiem co czujesz bo ja też bym chciała wszystko wiedzieć i mieć wszystko na już
Bardzo się stresuje Poniedziałkiem a tu dopiero Wtorek.. Ale jak już wspomniałam kiedyś, nic nas tak nie nauczy cierpliwości jak ciąża
Beta pięknie u Ciebie przyrasta to na pewno będzie wszystko dobrze
I znowu muszę się z tobą zgodzić trzeba sobie jakoś rozsądnie czas gospodarować żeby za dużo nie myśleć moja prawie 6 latka w taką pogodę to mi go na pewno jakoś zagospodaruje
Co do bety to już więcej nie badałam chociaż miałam ochotę, ale to straszny stres jest.
Jeszcze jedno pytanie mam czy odczuwacie jakieś gorąco? w sensie ja np. nie czuję po sobie żebym miała wyższą temp. a niby powinna być podwyższona w ciąży. -
nick nieaktualnyNie, nic takiego nie mam a i temperatury już nie mierzę. Czasami mam uderzenia gorąca i to tyle w sumie Ale skoro wszystko ok to się tym nie martwię.
Pogoda piękna, to fakt. Ale od jutra do Niedzieli u mnie mają być burze i ma padaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:38
Ruby lubi tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:Witajcie dziewczyny. Byłam na wizycie. Wszystko ok, ale ciąża młodsza niż sama sobie wyliczyłam. Nie jestem w 6 tylko w 5 tygodniu. Na podstawie miesiączki ciężko cokolwiek wydedukować bo mam strasznie dłuuuugie cykle. Owulacja mogła być w 22-24 dniu cyklu. Dziś mam 43. Z USG wychodzi 4t6d ciąży. Za dwa tygodnie ponowna wizyta i znów USG aby zobaczyć co tam się dzieje. Uspokoiłam się trochę, ale znów to czekanie... Dostałam luteinę 100.
emilkazozz lubi tę wiadomość
-
M@linka wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! gratuluję!
emilkazozz doczytałam dalej Twoje posty i zobaczyłam, że pęcherzyk ma wymiary takie jakie miałam tydzień temu, czyli jednak masz termin tydzień później. ale i tak super! za dwa tygodnie może usłyszysz już serduszko!M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dopiero ginekolog bedzie w wtorek boje sie
Nigdy infekcji nie mialam.
Dziekuje kochana za odpowiedź
Edit: sluzu bylo malo bo jak podtarlam to po jakims czasie wogole juz go nie byloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:11
-
Ojejku ale się rozpisałyście dziewczyny
Na początek gratuluję wszystkim nowym oczekującym mamom i trzymam kciuki za te testujące
Malinko tak się cieszę, że wszystko w porządku
Ja dzisiaj cały dzień na uczelni uff... ale przynajmniej są postępy
Co do objawów hmmm... Wzdęcia, ból brzucha ala @, czasem ból piersi (ale z tym tak różnie) no i częściej odwiedzam toaletę Łatwo mnie ostatnio wyprowadzić z równowagi, więc mąż właśnie przyniósł mi meliskę
Co do apetytu to zależy od dnia raz bym nic nie jadła a drugiego dnia to konia z kopytami ale dałabym się pokroić za żółty ser i sos czosnkowy
Wydaje mi się, że będzie dziewczynka Z synkiem moje przeczucia się sprawdziły zobaczymy jak teraz będzie
Jak tak czytam o waszych wizytach to chcę żeby już był przyszły czwartek Gratuluję dziewczyny i cieszę się, że wszystko ok i trzymam kciuki za kolejne wizyty
M@linka, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:U mnie dopiero ginekolog bedzie w wtorek boje sie
Nigdy infekcji nie mialam.
Dziekuje kochana za odpowiedź
Edit: sluzu bylo malo bo jak podtarlam to po jakims czasie wogole juz go nie bylo
Tylko się nie stresuj