Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulka wrote:U mnie też nic nie było Przy infekcji to by cię mogło boleć, szczypać, piec... Martwi mnie ta zieleń bo to raczej nie jet normalne
Wlasnie nic mnie nie piecze ani nie swedzi . Zobaczymy w pon. Na becie czy to mogło byc zagniezdzenie czy jednak jakas infekcja.
Trzymajcie kciuki zeby to bylo to pierwsze
Szarlotka u mnie ciezko dostac sie do jakiegos dobrego ginekologa a tym bardziej prywanie moja byla by najwcześniej w wtorek
Pije tez ziola ojca sroki na druga faze moze ono wplynelo jakosWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:23
-
Ruby wrote:Szarlotka właśnie wiem, ale to czekanie jest najgorsze. W pierwszej ciąży tak nie panikowałam , a teraz to jakiś kosmos liczę że ta 1 wizyta mnie doprowadzi do porządku
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj karolajna, widzę, że jesteśmy na tym samym etapie. (haha, czytamy sobie w myślach )
Byłaś już na USG? Betę robiłaś?
Klaudyś, pewnie, że będziemy trzymać kciuki. Tak jak mówię, nie stresuj się
Jeśli chodzi o zioła to niestety nie pomogę bo ja ich nie zażywałam
A bierzesz jakieś leki na podtrzymanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:31
-
Klaudyś ja miałam po plamieniu taki zielonkawy śluz (juz po terminie @) i Pani dr stwierdziła że to infekcja - dostałam Pimafucin i jest teraz już ok. Mnie też nic nie piekło i nie swędziało. Infekcje w ciąży często się zdarzają bo zmienia się ph pochwy i trzeba ją jak najszybciej wyleczyć.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Wiesz Szarlotko on z natury spokojny a ja nie dość, że skorpion to jeszcze w ciąży W pierwszej ciąży bywało ciężko więc się zabezpiecza haha (tak na marginesie musiałabym chyba wypić całą paczkę, żeby poczuć efekt )
Szarlotka123, Nika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe, na becie byłam bo nie wierzyłam ale potwierdzony był 4 tydzień na usg idę 16 w sobotę bo jak lekarz powiedział- nie będę stresował bo ciężko będzie coś zobaczyć a za 2 tygodnie to na luzie także odliczam dni dziewczyny ja idę spać bo rano do pracy ;/ ale będę się odzywać! trzymajcie się wszystkie cieplutko! fajnie że nie jesteśmy same i możemy się wspierać
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Proszę ile mamy forumowych skorpionów
Karolajna, dobranoc
Klaudyś, w 9 dpo USG Ci niczego nie wykaże. Tylko beta i test wtedy potwierdzają ciążę.
Dziekuje jeszcze raz za odpowiedz.
Juz nie zasmiecam forum moim glupotami odezwe sie jak juz bedzie po wszystkim :*
Ale miejsce trzymajcie:)M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny