Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Już w pracy. A mieszkam w Szczecinie. Piszecie o przespanych nocach - zazdroszczę. Od kiedy jestem w ciąży to budzę się co chwile, nie mogę usnac a o 6 juz nie śpię. W ciągu dnia mnie strasznie przymula za to. Do tego te dziwne sny oraz spanie bez stanika jest bolesne przy każdej zmianie pozycji
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Wam tez się teraz strasznie szybko przetłuszczają włosy?
Jeszcze mam bardzo wrażliwy brzuch (od pępka w dół) każdy lekki ucisk to odczuwalny dyskomfort... Zastanawiam się czy to uroki po CC czy to normalne (nie przypominam sobie żebym za pierwszym razem tak miała) -
guerretenshi wrote:Już w pracy. A mieszkam w Szczecinie. Piszecie o przespanych nocach - zazdroszczę. Od kiedy jestem w ciąży to budzę się co chwile, nie mogę usnac a o 6 juz nie śpię. W ciągu dnia mnie strasznie przymula za to. Do tego te dziwne sny oraz spanie bez stanika jest bolesne przy każdej zmianie pozycji
-
nick nieaktualnyNulka wrote:Dziewczyny czy Wam tez się teraz strasznie szybko przetłuszczają włosy?
Jeszcze mam bardzo wrażliwy brzuch (od pępka w dół) każdy lekki ucisk to odczuwalny dyskomfort... Zastanawiam się czy to uroki po CC czy to normalne (nie przypominam sobie żebym za pierwszym razem tak miała)przed @ mam zawsze kilka pryszczy ale tym razem nie było.
co do znaków mój dzieć jest lew, ja strzelec, m wodnikkażdy z innej parafi
edit: nie wiem skąd tego wodnika wzięłam jak m jest koziorożcemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:22
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewuszki!
niesmialo sie przylaczamwczorajszy test pokazal dwie kreski i tym samym zaczely sie nowe zmartwienia i radosci
Nie wiem, czy bede robic bete. Chyba po prostu umowie sie za jakies 3 tyg. na wizyte, coby juz moze serduszka posluchac.
W tym momencie zadnych specjalnych objawow oprocz braku miesiaczki, lekkiego pobolewania w podbrzuszu i tkliwych piersi nie mam. Oby fasolinda ladnie sie rozwijala, jestem dobrej mysli
Milego dnia Wam zycze i do napisania!paradise, Nulka, Szarlotka123, M@linka, kwiatuszek12345, guerretenshi, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Trudno mi byc na biezaco przy tym moim malym diabelku
Ja objawow nie mam zadnych.. w poprzedniej ciazy wszystko rozkrecilo sie w 6 tyg, wiec nie panikuje. Mieszkamy na Slasku ale mamy w planach przeprowadzke, tylko jeszcze do konca nie wiadomo gdzie
Witaj WrozkaZielona i gratuluje!WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Cześć
i ja sie przyłączam
w teorii 6 tydzień ale ciąża trochę młodsza bo była późniejsza owulacja. Byłam wczoraj u lekarza wszystko jest na swoim miejscu. Na razie widać tylko pęcherzyk płodowy z ciałkiem zoltykowym czy żółtym? Niestety trochę plamie wiec mam zwolnienie do kolejnej wizyty. Pani doktor mówi ze to nic poważnego. Mdłości zaczęły mi sie 3 dni temu i niestety rano wymiotuje. W ciagu dnia jestem jakoś w stanie je uspokoić. Dzisiaj w nocy niestety miałam pobudkę o 4 rano w celu przywitania sie z porcelana
oprócz tego tkliwe piersi, bóle podbrzusza i bóle głowy. A i lodówki tez nie mogę otworzyć bo mi nie dobrze. Jak mam sie zdrowo odżywiać jak tylko mogę o jakiś drożdżówkami czy kanapkach na słodko myślec bo inaczej od razu mi sie odechciewa
Szarlotka123, guerretenshi, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparadise, ja też ze śląska
Witajcie Kochane.
Wróżka, s1985 cieszę się, że do nas trafiłyścieopowiedzcie coś o sobie
Koska, jak miło mi Cię tu widzieć Kochana :*
kalina, trzymam kciuki
Madziulla, widziałam na ovufaktycznie taki spadek to żaden spadek także głowa do góry :*
Kochane, mam pytanie do tych co zażywają luteinę dopochwowo. Macie po niej jakieś brązowawe ślady na wkładce? Bo ja u siebie zauważyłam je od kiedy zażywam luteinę i na początku myślałam, że to przez tabletki a teraz już sama nie wiem i się trochę martwię..
Dzisiaj po przebudzeniu zaczęły mi się takie mdłości, że ledwo wytrzymywałam, dodatkowo biegunka mnie dopadła, zaczęłam się martwić o fasolkę
Miłego dnia.
I bez wymiotów się nie obyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:22
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Asiaa91 wrote:Ja ostatnio spie jak susel
milego dnia wszystkim
Ja jestem z SopotuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:30
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
nick nieaktualnySzarlotka myslę, że to wszystko normalne jest. Mnie luteina podrażniała więc przerzuciłam się na tę podjezykową. Brudzenie może wystepować, ale zawsze możesz to skonsultować z ginem dla pewności i swojego spokoju. Biegunka to tez raczej nic poważnego - każdemu sie może zdarzyć , a mdłości to wiadomo normalka. W razie niepokoju zadzwoń do gina ale myślę , że wszystko jest w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:31
Szarlotka123 lubi tę wiadomość