Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Już w pracy. A mieszkam w Szczecinie. Piszecie o przespanych nocach - zazdroszczę. Od kiedy jestem w ciąży to budzę się co chwile, nie mogę usnac a o 6 juz nie śpię. W ciągu dnia mnie strasznie przymula za to. Do tego te dziwne sny oraz spanie bez stanika jest bolesne przy każdej zmianie pozycji
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Wam tez się teraz strasznie szybko przetłuszczają włosy?
Jeszcze mam bardzo wrażliwy brzuch (od pępka w dół) każdy lekki ucisk to odczuwalny dyskomfort... Zastanawiam się czy to uroki po CC czy to normalne (nie przypominam sobie żebym za pierwszym razem tak miała) -
guerretenshi wrote:Już w pracy. A mieszkam w Szczecinie. Piszecie o przespanych nocach - zazdroszczę. Od kiedy jestem w ciąży to budzę się co chwile, nie mogę usnac a o 6 juz nie śpię. W ciągu dnia mnie strasznie przymula za to. Do tego te dziwne sny oraz spanie bez stanika jest bolesne przy każdej zmianie pozycji
-
nick nieaktualnyNulka wrote:Dziewczyny czy Wam tez się teraz strasznie szybko przetłuszczają włosy?
Jeszcze mam bardzo wrażliwy brzuch (od pępka w dół) każdy lekki ucisk to odczuwalny dyskomfort... Zastanawiam się czy to uroki po CC czy to normalne (nie przypominam sobie żebym za pierwszym razem tak miała)
co do znaków mój dzieć jest lew, ja strzelec, m wodnik każdy z innej parafi
edit: nie wiem skąd tego wodnika wzięłam jak m jest koziorożcemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:22
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewuszki!
niesmialo sie przylaczam wczorajszy test pokazal dwie kreski i tym samym zaczely sie nowe zmartwienia i radosci
Nie wiem, czy bede robic bete. Chyba po prostu umowie sie za jakies 3 tyg. na wizyte, coby juz moze serduszka posluchac.
W tym momencie zadnych specjalnych objawow oprocz braku miesiaczki, lekkiego pobolewania w podbrzuszu i tkliwych piersi nie mam. Oby fasolinda ladnie sie rozwijala, jestem dobrej mysli
Milego dnia Wam zycze i do napisania!paradise, Nulka, Szarlotka123, M@linka, kwiatuszek12345, guerretenshi, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Trudno mi byc na biezaco przy tym moim malym diabelku Ja objawow nie mam zadnych.. w poprzedniej ciazy wszystko rozkrecilo sie w 6 tyg, wiec nie panikuje. Mieszkamy na Slasku ale mamy w planach przeprowadzke, tylko jeszcze do konca nie wiadomo gdzie
Witaj WrozkaZielona i gratuluje!WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Cześć i ja sie przyłączam w teorii 6 tydzień ale ciąża trochę młodsza bo była późniejsza owulacja. Byłam wczoraj u lekarza wszystko jest na swoim miejscu. Na razie widać tylko pęcherzyk płodowy z ciałkiem zoltykowym czy żółtym? Niestety trochę plamie wiec mam zwolnienie do kolejnej wizyty. Pani doktor mówi ze to nic poważnego. Mdłości zaczęły mi sie 3 dni temu i niestety rano wymiotuje. W ciagu dnia jestem jakoś w stanie je uspokoić. Dzisiaj w nocy niestety miałam pobudkę o 4 rano w celu przywitania sie z porcelana oprócz tego tkliwe piersi, bóle podbrzusza i bóle głowy. A i lodówki tez nie mogę otworzyć bo mi nie dobrze. Jak mam sie zdrowo odżywiać jak tylko mogę o jakiś drożdżówkami czy kanapkach na słodko myślec bo inaczej od razu mi sie odechciewa
Szarlotka123, guerretenshi, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparadise, ja też ze śląska
Witajcie Kochane.
Wróżka, s1985 cieszę się, że do nas trafiłyście opowiedzcie coś o sobie
Koska, jak miło mi Cię tu widzieć Kochana :*
kalina, trzymam kciuki
Madziulla, widziałam na ovu faktycznie taki spadek to żaden spadek także głowa do góry :*
Kochane, mam pytanie do tych co zażywają luteinę dopochwowo. Macie po niej jakieś brązowawe ślady na wkładce? Bo ja u siebie zauważyłam je od kiedy zażywam luteinę i na początku myślałam, że to przez tabletki a teraz już sama nie wiem i się trochę martwię..
Dzisiaj po przebudzeniu zaczęły mi się takie mdłości, że ledwo wytrzymywałam, dodatkowo biegunka mnie dopadła, zaczęłam się martwić o fasolkę
Miłego dnia.
I bez wymiotów się nie obyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:22
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Asiaa91 wrote:Ja ostatnio spie jak susel milego dnia wszystkim
Ja jestem z SopotuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:30
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
nick nieaktualnySzarlotka myslę, że to wszystko normalne jest. Mnie luteina podrażniała więc przerzuciłam się na tę podjezykową. Brudzenie może wystepować, ale zawsze możesz to skonsultować z ginem dla pewności i swojego spokoju. Biegunka to tez raczej nic poważnego - każdemu sie może zdarzyć , a mdłości to wiadomo normalka. W razie niepokoju zadzwoń do gina ale myślę , że wszystko jest w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:31
Szarlotka123 lubi tę wiadomość