Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maredd wrote:Ja tez jestem po CC i to tylko 8 miesiecy ale na szczęście nie odczuwam żadnego bólu ani dyskomfortu w miejscu ciecia narazie i oby tak zostało
W miejscu cięcia też nic mi nie jest tylko tak jakby delikatniejsza jestem Moje CC to było przeszło 4 lata temu i niby się ładnie zrosło Za tydzień dopytam lekarza jak to jest -
cudek2 wrote:Ja 5 tydz.2 dzień miałam bete 20487.
Wg przyrostu powinno być ok 14 tys.
Więc niby jestem spokojna.
Dziewczyny, zrobi ktoś ładna listę? Z terminami.
Ładna beta
Ja już zaczynam nagminne odświeżanie strony z wynikami też wyliczyłam sobie jaki powinien być wynik po tym tygodniu przy min. Prawidłowym przyroście ale liczę na to że ujrzę większą liczbęcudek2 lubi tę wiadomość
-
Nika wrote:Hej dziewczyny powiecie mi moze bo w dzien przewidywanej miesiączki miałam mocne dwie kreski a przed okresem nawet wieczorem tez miałam mocno widoczne czy mozliwe zebym jutro mogła juz zobaczyć dzidziusia ?
-
kalina123 wrote:Ładna beta
Ja już zaczynam nagminne odświeżanie strony z wynikami też wyliczyłam sobie jaki powinien być wynik po tym tygodniu przy min. Prawidłowym przyroście ale liczę na to że ujrzę większą liczbę
-
EP!C wrote:Ja mam nadzieję że jutro coś zobaczę a stresuje się jak cholera, poza tym kręci mi się w głowie i mi niedobrze.. rano nie umiałam nawet pół kromki zjeść a tak mi w brzuchu burczalo
Ja do wizyty jeszcze 2h. Chyba osiwieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 17:10
-
Super bety macie dziewczyny obyśmy wszystkie wytrwały do listopada/grudnia i żebyśmy się nie martwily, nie wymiotowaly ja przy pierwszej ciąży więcej jak połowę ciąży przytulalam porcelane.. mam nadzieję że teraz mnie to ominie albo troszkę oszczedzi przy moim małym dziecku
emilkazozz, Nulka lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Czekam na informacje po wizycie
Wgl z Was też leci tyle sluzu ?? Bo ja się czuje normalnie jakbym miała okres. Brzuch boli, słabo, do tego cieknie jak z kranu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 17:41
-
emilkazozz wrote:mam to samo, co 10 minut sprawdzam. Raz wrzucają o 13, raz o 18 a czasem o 22 lub następnego dnia o 5 rano. A tu człowiek się martwi
Najlepiej jest w sobote bo zazwyczaj o 16 już są a w tygodniu zwykle 19 albo i później -
Poszłam do mamy i już od progu pachniały mi mielone! Pogrzałam jednego ugryzłam i dostałam takiej cofki, że aż mama skwitowała "a Ty co w ciąży?!" Oczywiście zaśmiałam się i zmieniłam temat
A jak jest u Was? Dużo osób już wie o Waszej ciąży?emilkazozz lubi tę wiadomość