Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPerl wrote:pytałam trenerów jak powinnam teraz ćwiczyć. i taką odp dostałam:
Do 3 miesiąca możesz normalnie bez specjalnych cięć trenować, tylko tętno 120.
Potem zejdź z ciężarów....
Brzuch również w tej drugiej fazie raczej już ograniczać ewentualnie "deska" żadnych tam brzuszków, spięc.
Możesz aeroby czy cardio robić tez bez obaw, pilnując tętna
Jestem pod wrażeniem i podziwiam, ja to po każdym treningu byłabym zestresowana, że coś się stanie, oczywiście wiem że ciąża to nie choroba i wiele można dlatego podziwiam w pozytywnym znaczeniu tego słowa -
nick nieaktualny
-
Perl wrote:Włosy jak włosy, ale jak ja się poce teraz. Aż mi wstyd. a ciągle mi zimno. wszyscy w krótkich rękawach chodzą, a ja w bluzie z futerkiem...
-
Ruby wrote:Jestem pod wrażeniem i podziwiam, ja to po każdym treningu byłabym zestresowana, że coś się stanie, oczywiście wiem że ciąża to nie choroba i wiele można dlatego podziwiam w pozytywnym znaczeniu tego słowa
Też się boje. tymbardziej że ja mam bardzo duże skoki tętna... przy lekkim truchcie potrafie złapać 187, a max dla mojego wieku i postury(bez ciąży) to 160...
Także mój trener bardzo mnie z tym pilnuje jestem pod dobrym okiem. a dziś np bardzo źle się człam cały dzień więc dziś kazał mi być tylko na bierzni, spokojny spacere... -
Perl wrote:Dziewczyny, głupie pytanie całkiem z innej bajki...
bardzo podobają mi się wasze suwaczki pod postami z wiekiem ciąży... jak mogę sobie taki zrobić??
Ja rocznik 86emilkazozz lubi tę wiadomość
-
Agulkowa wrote:Kliknij na któryś a przekieruje cię na stronę gdzie stworzysz swój własny krok po kroku. Później na końcu jak już zrobisz wyskoczą ci kody BBC czy coś takiego, kopiujesz i wklejasz w swój profil na forum w ustawieniach profilu gdzie jest miejsce na podpis.
Ja rocznik 86
Dziękuję :*Agulkowa lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Klaudyś a kiedy testujesz?
Ja testuje w pon. Tzn ide na bete
Rocznik 96 wiec najmlodsza jestem
Anna123 sama nie wiem ale czuje ze ten cykl jest inny caly czas jajniki mnie bola temp nie spada , i wczoraj dziwne plamienie a dzis tak malutko naorawde malutko takiego brazowego sluzu bylo