Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję. No radość przeogromna!
Z synkiem też serduszko było w 6 tygodniu. Moja beta z wczoraj ponad 20 tys!
Tak! Mam zdjęcie. Postaram się wrzucić zaraz. mam odstawić luteine. Stopniowo. Przez 3 dni już 1 tabletka. Gin twierdzi, że nie potrzebuje, bo wszystko śliczne
Ja mam cykle 30dniowe. A owu była 8-9 marca. Bardzo wcześnie! Z małym też wycelowaliśmy tuż po okresie i mam już kartę ciąży
Niech tylko wszystko będzie dobrze!
Następna wizyta 27 ego!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e89e63cb7fd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:39
Szarlotka123, Agulkowa, paradise, wianna, milka90, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:cudek, czekamy na fociszę ale przed wstawieniem sobie ją jakoś zabezpiecz
Aaaa... Już doczytałam! Moja dzidzi poznam wszędzie z zamkniętymi oczami hihihi! Dziękuję Ci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:46
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcę, żebyście wszystkie czuły się w tym wątku bezpieczne
Biorąc pod uwagę co tu się działo niedawno lepiej mieć jakieś zabezpieczenia.
Nie będę robić "weryfikacji ciąż" bo to pewnie i tak "wyjdzie w praniu" więc jest to dla mnie system bez sensu a to jednak internet, każdy może wejść, skopiować zdjęcia i podszyć się pod każdą z nas, tak to przynajmniej poznamy, że to nasze foty
Agulkowa, ok, nie ma pośpiechu. W końcu 8 miesięcy przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:55
Agulkowa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny