Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykalina, ja właśnie też tak myślałam, ale dziewczyna z Lipcówek mówiła, że to jest różnie. Zależy co lekarz napisał na wypisie i zależy od przychodni, a ja się nie doczytam ;/
Madzia, muszę czekać do Soboty, czemu mi to robisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:42
-
nick nieaktualnySzarlotka a co ja mam powiedzieć?? Mój mąż od trzech dni pyta się Madziulka jak tam Twój wykresik no i wspólnie ustaliliśmy ze lepiej 2 dno poczekać żeby beta jakaś bardzo niska nie byla... juz raz miałam niska betę...a potem jeszcze niższa...trzymajcie kciuki!!! Proszę
Szarlotka123, cudek2, guerretenshi, M@linka, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży miałam pierwsza betę 18 1 dziem po terminie @ a pozniej dostałam okresu w drugiej ciąży pierwsza beta była 100 w 13 dpo i urodziłam cudowną córeczkę a teraz pierwsza miałam 28,6 a druga po 3 dniach 134,6 będę robić kolejna, przy okazji zrobię progesteron bo poprzednio brałam i luteina i duphaston cala ciążę
-
milka90 wrote:Madziulla trzymam kciuki za wysoką betę ja tez pierwszą miałam niską bo tylko 44,25 a druga juz 163,20:) Też się stresowałam tą pierwszą. Zbadałam tylko dwa razy betę juz więcej nie ide za bardzo to stresujące:)Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Trzymam kciuki dziewczyny! Baaaardzo mocno!
Ja mam świra! W pierwszej ciąży zaczęłam od bety 202 - po cieniu cienia na teście 3 dni przd okresem.
Sprawdzałam co 2 dni do momentu wizyty. .. tak wiem ... wariatka!
Teraz miałam sen - cykl niby bezowulacyjny - a mnie się tydzień! !!! Przed okresem wysniło, że ciąża. Głupia zrobiłam test i coś tam było widać, pod światło
Poleciałam do Rossmanna po ten czuły 10 nie 25. No i .... wyszła krecha. No myślałam, że padne z wrażenia no i beta 65. Potem 370. Potem 826. Potem 5129, a ostania ponad 20 tys. I wczoraj wizyta.milka90 lubi tę wiadomość