Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero w następną sobotę się umówiłam mam długie cykle, chce mieć większe prawdopodobieństwo, że zobaczę serduszko narazie L4 mi niepotrzebne chce pracować do końca czerwca jeśli będzie wszystko w porządkuIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Ja Tez mam długie cykle po 35-36 dni ale byłam dziś na usg - generalnie to powinnam iść dopiero w następny poniedziałek ale w nocy trochę plamilam wiec spanikowana poleciałam do lekarza i na usg ... U mnie 6 tydz. 4 dzień i już dzidzie z serduszkiem było widać ma dopiero 2,5 mm wiec straszny maluszek jeszcze wiec myśle ze i u ciebie moze być już coś widać
Asiaa91 lubi tę wiadomość
-
Też nie wiem, chciałabym dopiero po bezpiecznych 12 tygodniach... Ale nie wiem czy nie będzie miała wtedy pretensji, że tak późno jej powoedzialam... Wszystkie do tej pory mówiły od razu, max w 8 tc.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Cześć dziewczyny, dopadła mnie grypa, moze tylko przeziębienie. Dokładnie tak jak w poprzedniej ciąży, którą straciłam, być może właśnie z powodu grypy dopadł mnie stress i się boję .... tym bardziej, że jutro mija moj 38 dzień cyklu, dzień w którym ostatnio straciłam malenstwodwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Herbata malinowa, łóżko i nie pozwól na wysoką gorączkę. Najlepiej zadzwoń do lekarza i się zapytaj co zrobić. No i bez stresu
Co do waszych zwolnień. Do kiedy macie zamiar pracować ?
Ja jestem na umowie zlecenie co miesiąc podpisywanej. Do tego szef mnie zwolni automatycznie jak się dowie o ciąży. Dlatego będę ją ukrywać do póki będę mogła. Ale myślę że przełom lipca i sierpnia będzie najlepszy żeby zrezygnować z pracy i zacząć przygotowania do maleństwa. -
Asiaa91 wrote:Ja mam na okreslony niestety. Dlatego sie boje ze potem nie bede miala powrotu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:50
Asiaa91 lubi tę wiadomość
-
Ja tak planuję do września, ale zobaczymy co ustalimy z szefem, nie bardzo ma mnie kto zastąpić, myślę że sprawię mu tą ciążą lekki kłopot ale pracę mam lightową,do tego na 3/4 etatu
Wszystko zależy jak się będę czuła
W pierwszej ciąży poszłam na L4 3miesiące przed porodem, bo tak byłam dogadana i przychodziła dziewczyna za mnie, już nie chciałam mącić ale jeszcze z miesiąc bym wtedy pociągnęła
Druga sprawa że mój lekarz niechętnie wystawia L4 jak nic się nie dzieje więc dopóki sam nie zaproponuje to ja się upominać nie będę