Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maredd wrote:Cześć dziewczyny, dopadła mnie grypa, moze tylko przeziębienie. Dokładnie tak jak w poprzedniej ciąży, którą straciłam, być może właśnie z powodu grypy dopadł mnie stress i się boję .... tym bardziej, że jutro mija moj 38 dzień cyklu, dzień w którym ostatnio straciłam malenstwo
Ja tez już przeszłam grypsko a niestety lerzenie nie bylo mi dane . Polecam całą serie prenalen dla kobiet w ciąży. Lekarz powiedział ze jak sie tylko choruje i ma ojawy to dobrze gozej jak sie ta choroba uspi i jest gdzies w nas i o niej nie wiemy .Maredd lubi tę wiadomość
-
Asia, zależy od dyrektorki, u nas w tamtym roku przyjęła pedagoga, która urodziła wczesniaka w grudniu i zadeklarowała, że od września wróci, więc nikogo nie szukali na jej miejsce i od września wróciła, dostała umowę, także zależy naprawdę od dyrektorki... Jej podejścia...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Hej kobietki ja już po wizycie. Pęcherzyk jest z tym cialkiem zoltkowym tylko nie wiem jak duzy taka byłam zestresowana, że zapomniałam zapytać a lekarz nie powiedzial.. Ginek mowi, że wszystko super zagnieżdżone, wyniki z krwi i moczu ekstra. Niestety jeszcze serduszka nie było widać. Termin mam na 4.12 ale będzie CC także na pewno trochę szybciej. Teraz wizyta dopiero 5.05....
cudek2, M@linka, Nulka lubią tę wiadomość
-
Agulkowa, super, że wszystko w porządku
A lekarz nie chciał wcześniej Ci wyznaczyć wizyty, żeby zobaczyć serduszko? Bo do maja to strasznie długo czekać, będziesz musiała nauczyć się cierpliwości i spokoju duchaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Na l4 poki co nie chcę iść. Czuję się naprawdę dobrze, lekko mnie tylko mdli z rana.Z dyżurów jestem i tak od jakiegoś czasu zwolniona dlatego siedzie poki co cicho. Zobacze co mi lekarka powie jutro Dzięki Wam za wsparcie, mam nadzieję, że będę miała powrót do pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 11:46
-
milka90 wrote:Nulka to powodzenia na wizycie podzielimy się później informacjami;). Mam nadzieję, że zobaczę już serduszko, ale nie wiem czy nie będzie za wcześnie:)
milka90 lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Zaczyna mi się sesja, a w czerwcu obrona nie wiem jak ja to przeżyje skoro ciągle chce mi się spać
-
Dziewczyny po wizytach, gratulacje dla was
Ja jeszcze ciagle czekam na moja wizyte do 26 kwietnia No chyba że uda mi się jutro GP namówić na wcześniejsze USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 14:46
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg