Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
EP!C wrote:Dziewczyny, was też tak boli jajnik albo jajniki? Mnie aż noga czasem cierpnie, tak mnie dziubie ...
-
a mnie dziś od rana boli podbrzusze czasami mocniej czasami słabiej, to drugi raz w ciągu całych tych 6tygodniu. I zauwazyłam jedna rzecz. U mnie objawy występują co dwa dni, słabe ale jakieś są, jeden dzień spokój a drugi coś tam czuje pobolewa brzuch bekam troche sutki bolą, w autobusie mnie mdliło i w samochodzieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak to jest przy zastępstwie, ale wydaje mi się, że powinni
A co do bóli, to ja mam takie chwilowe, czasami bardziej, czasami mniej intensywne. Najgorzej, że cały czas mi się spać chce. W nocy spałam 8h, a po powrocie do domu na 3h zasnęłam... Masakra. Poza tym czuje się napuchnięta + piersi mam bardzo delikatne.
-
Mily z tego co kojarzę nie muszą przedłużyć, na pewno muszą przedłużyć jak ktoś ma zwykłą umowę na czas określony, ale zastępstwa chyba nie
Kobiecie na umowie na zastępstwo przysługuje macierzyński tylko wtedy gdy urodzi w trakcie trwania umowy
Ale doczytaj jeszcze bo może coś się zmieniło