Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
emilkazozz wrote:Jak u was ze snem? Ja mimo zmęczenia od 1,5 tygodnia mam prawie bezsenne nocki. A jak na trochę zasnę, to męczą mnie sny- bardzo dużo snów. Skąd one się biorą? W pierwszej ciąży też tak miałam
emilkazozz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi doszedł nowy objae.... Odmozdzenie i skleroza masakra jakas. Ktoś mi coś mówi a ja się zastanawiam o czym on nawija po czym po chwili zapominam. Ja pitole a to dopiero początek
guerretenshi, Maredd, karolajna88, emilkazozz, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulkowa wrote:Mi doszedł nowy objae.... Odmozdzenie i skleroza masakra jakas. Ktoś mi coś mówi a ja się zastanawiam o czym on nawija po czym po chwili zapominam. Ja pitole a to dopiero początek
no to nie zle...ja jutro pojutrze dowiem sie czy zaciazylam a juz wychodzi ze mam objaw odmozdzenia!! robiłam panierke do kotletow 2 czy 3 dni temu i kumacie ze jajko wbilam do smietnika zamiast do miski...no jakis kosmos
jak sie zorientowałam co zrobiłam to leżałam ze smiechu z samej siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 22:27
Agulkowa, M@linka, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:no to nie zle...ja jutro pojutrze dowiem sie czy zaciazylam a juz wychodzi ze mam objaw odmozdzenia!! robiłam panierke do kotletow 2 czy 3 dni temu i kumacie ze jajko wbilam do smietnika zamiast do miski...no jakis kosmos
jak sie zorientowałam co zrobiłam to leżałam ze smiechu z samej siebie... -
Witajcie;) ja e miare ładnie noc przespałam tylko nad ranem sie dwa razy budziłam. Jestem oczywiście nie wyspana i tak mnie głowa boli ze mi momentami nie dobrze. Ja zaraz zmykam na uczelnie.
Teraz mi się przypomniało a propo tego czy ktos wie o ciąży to właśnie u mnie nikt i mam problem z mama, bo prosiła mnie zebym jej pomogla sprzątać piwnice a tam pełno rzeczy do dźwigania...nie wiem jak się wykręcić.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dzis u mnie 6t0d i dziwnie to wyglada ze to 7tydzien. Pamietam jak się ludzie pytali poprzednio to ja nie mowilam ze to 7tydzien tylko 6:D ledwo 6 zaczęłam a tu juz niby 7 hahaha ale zagmatwałam
cudek2 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Hej, jestem dokladnie w tym samym dniu nie moge wstac z lozka bo mam wrazenie ze sie zrzygam od poczatku 6tc mecza mnie mdlosci czasem slabe, czasem nieziemskie... od 3 dni jestem na zwolnieniu a moim glownym zajeciem jest pilnowanie zeby nie zwmiotowac i zmuszanie sie do jedzenia. Kiedy mowicie rodzinie i znajomym o ciazy? Ja w pon musze powiedziec w pracy, bo nie wyobrazam sobie pracowac w takim stanie.
cudek2 lubi tę wiadomość