Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:emilkazozz jak długo zamierzasz pracować? Też pracuję w przedszkolu i mi wcześniejszy ginekolog zapowiedział, że gdy tylko zajdę w ciążę mam iść na L4 ze względu na dźwiganie i możliwe choroby dzieci
-
Hej. Wiekszosc dnia przesiedzialam z Lila na dworze, wiec dopiero teraz nadrabiam Ja czuje sie rewelacyjnie, zero bolu, sennosci i mdlosci. Niestety dzisiaj zauwazylam troche brazowego sluzu, dokladnie tak samo jak w poprzedniej ciazy. Jutro pedze na wizyte skontrolowac sytuacje bo oszaleje przez weekend. Chodze prywatnie z pakietu z compensy wiec nic nie place.
-
emilkazozz wrote:w pierwszej ciąży poszłam na zwolnienie miesiąc po tym jak sie dowiedziałam, teraz chce poczekać do wakacji, po urlopie już nie wrócę we wrześniu. Tak też ustaliłam z pracodawcą. Póki dobrze się czuje a lekarz nie nalega to wolę być między ludźmi. Później człowiek głupieje w domu z nudów
-
baranosia wrote:Kochana, a nie lepiej na L4 iść przed urlopem i wykorzystać go po macierzyńskim? Ja tak planuję zrobić
-
U nas synek zaczął gorączkować...
Moje ciekawe spostrzeżenie na dziś: Zarówno na początku pierwszej jak i tej ciąży lunatykowałam Nie powiem ciekawy objaw Normalnie mi się to nie zdarza
Brodawki od wczoraj mnie bolą niemiłosiernie - wręcz piekąemilkazozz lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Dokładnie. Mnie też gardło masakrycznie boli
-
Mnie też, jakieś grypsko panuje. I prócz bolących cycków nie mam objawów, chciałabym choć raz zajrzeć głębiej do toalety to może poczułabym, że jestem w ciąży, bo zaczynam w to wątpić (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 21:11
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Jak u was ze snem? Ja mimo zmęczenia od 1,5 tygodnia mam prawie bezsenne nocki. A jak na trochę zasnę, to męczą mnie sny- bardzo dużo snów. Skąd one się biorą? W pierwszej ciąży też tak miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 21:12
-
baranosia wrote:Właśnie po Twoim wpisie sprawiłam tą firmę i wygląda spoko. Tanie leki dla kobiet w ciąży