Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam się nieśmiało przywitać. Ciąża póki co potwierdzona + na teście, do lekarza umówiłam się na 26 kwiecień. Termin wypada na 13 grudnia. To jest moja druga ciąża, z pierwszej mam już 3 letnia córkę
guerretenshi, paradise, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
Werix wrote:A widzialyscie juz cos na Usg? Bylam na wizycie 5t5d i mam 2mm zarodek. Niby bylo widac rowniez serduszko, ale ja go nie widzialam :p moze dlatego, ze nie ubralam okularow... bynajmniej gin mowila ze jest.
-
Witaj tysia
Mi kartę założą na następnej wizycie jak będziemy mogli dokładnie określić wiek ciąży. Co do nudności. Wzięłam łyżkę jajecznicy do ust i prawie wróciła na talerz. Brrr. Za to nie wiem dla czego, ale pierwszy raz w życiu tak bardzo smakuje mi kawatysiaa25 lubi tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:Mi kartę założy jak będzie widać serduszko, tak zrozumiałam
Mój gin powiedział tak samo.
mój termin to po ostatniej @ 7 grudnia
a z USG 4 grudnia.
Co do snów, o matko, są straszne. ciągle mi się śmi że poroniłam, albo jakieś diabły...
Ciekawy objaw wczoraj miałam... Koleżanka pokładała się ze śmiechu z mnie. poszłam do mcdonalda na lody mcfluury kokosowe... i wyjadłam koleżance frytki maczając je w tym lodie... Naprawde to było dobre... ale nie wiem czy smakowało mi to przez ciąże czy tak wogóle to jest dobre, bo nie mogłam namówić koleżanki żeby spróbowała...M@linka lubi tę wiadomość
-
palma wrote:Kochane może glupie pytanie ale ciekawa jestem co o tym myślicie,malujecie paznokcie? Czy staracie się unikac zapachu i ogólnie malowania?
mój mąż mi zapowiedział
OD TERAZ MASZ ZAKAZ MALOWANIA PAZNOKCI!!
to będzie dla mnie trudne mieć naturalne paznokcie bo od 5 lat robie sobie żelowe... ale tego też mi mąż zabronił. -
Mnie zapach lakieru odrzuca. Kartę ciąży ma mi założyć na następnej wizycie, ale dostałam już zaświadczenie do pracy i zwolnienie na 3 tyg. (do następnej wizyty pod koniec 9tc). Na razie dostałam skierowanie na badania (różyczka, toksoplazmoza itd.). Na usg nie słyszałam serca. Nie był nawet włączony dźwięk.
-
mnie lekarz też odrazu chciał dać l4 (ze względu na opary farb- jestem fryzjerką) ale nie miałam nikogo kto by mnie zastąpił w pracy
też mam zrobiś badanie różyczki i toksoplazmozy czy jakoś tak... ale nie mam na to skierowania, więc musze zapłacić. ile to może kosztować?? -
Asiaa91 wrote:Czesc dziewczyny ciagle nie wierze ile ja moge teraz spac:) wczoraj po pracy 3h potem nocy nastepne 8:)
Dzisiaj ide do lekarza na 17 Trzymajcie kciuki
Tez ide dzisiaj na 17:00! Co prawda brazowy sluz minal ale nie bede juz odwolywac wizyty
M@linka, Nulka lubią tę wiadomość