Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rocznik 91
Jestem już po wizycie Pecherzyk ma 1.45 cm a ciałko żółte 0.38 cm narazie będę chodzić do pracy wiec nie mam narazie l4. Kolejna wizyta za 2/3 tyg i nam nadzieje ze juz usłyszymy serduszko
Dziewczyny, a Wy powiedziałyscie/ kiedy powiecie w pracy że jesteście w ciąży?Nulka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:Dziewczyny - jakie były/ są wasze najbardziej nietypowe objawy błogosławionego stanu? Jestem ciekawa jak odmiennie możemy przechodzić przez ten sam stan;)?
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem rocznik '90.
Co do ćwiczeń to odpuściłam zumbę kiedyś rozmawiałam z moją prowadzącą i mówiła, że zumba w ciąży odpada.
U mnie o ciąży wie mąż i jego siostra reszcie nie powiem dopóki nie usłyszę serduszka. Wizytę mam 13.04 i chcę iść na L4- moja praca nie pozwala mi dłużej pracować. Nie chciałabym w pracy mówić o ciąży ale przy L4 chyba to nie nieuniknione- chyba, że powiem dyrektorce, że ma to zachować w tajemnicy
Termin póki co wychodzi na 9.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 20:57
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak się uda to tylko narzeczony będzie wiedział , i moja najlepsza koleżanka a przyszła teściowa i moja mama dowiedzą się jak dotrę do bezpiecznego tygodnia
A objawy póki co jakieś mam ale czy to zwiastuje ciąże to się dopiero okaże .
Ból jajników od owulacji no i tak naprawdę tyle chyba że delikatne plamienie.
-
nick nieaktualny
-
wianna wrote:W którym dniu miałaś owulacje? Jakiej długości cykle??
Próbuję to odnieść do swoich wyników, ale Twoja beta jest oszałamiająca gratulacje