Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka możliwe ze po luteinie też tak miałam i dostałam dufaston do łykania w zamian . Ja dzisiaj tez po raz pierwszy przywitałam się z porcelaną i ciągle mnie mdli dziecku wyjadam paluszki z sezamem bo tylko to mogę.Witam wszystkie nowe mamusie spokojnych 9 miesięcy
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Już w pracy. A mieszkam w Szczecinie. Piszecie o przespanych nocach - zazdroszczę. Od kiedy jestem w ciąży to budzę się co chwile, nie mogę usnac a o 6 juz nie śpię. W ciągu dnia mnie strasznie przymula za to. Do tego te dziwne sny oraz spanie bez stanika jest bolesne przy każdej zmianie pozycji
paradise lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Dziewczyny czy Wam tez się teraz strasznie szybko przetłuszczają włosy?
Jeszcze mam bardzo wrażliwy brzuch (od pępka w dół) każdy lekki ucisk to odczuwalny dyskomfort... Zastanawiam się czy to uroki po CC czy to normalne (nie przypominam sobie żebym za pierwszym razem tak miała) -
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem po CC i to tylko 8 miesiecy ale na szczęście nie odczuwam żadnego bólu ani dyskomfortu w miejscu ciecia narazie i oby tak zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:14
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
nick nieaktualnyPalma, spokojnie Kochana, nie możesz się denerwować!
Mówię Ci, że ja też nie miałam objawów, dopiero od tego tygodnia się zaczęło
Jutro idziesz do lekarza całe szczęście to zobaczysz, że wszystko ok :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:37
-
Szarlotka123 wrote:Palma, spokojnie Kochana, nie możesz się denerwować!
Mówię Ci, że ja też nie miałam objawów, dopiero od tego tygodnia się zaczęło
Jutro idziesz do lekarza całe szczęście to zobaczysz, że wszystko ok :*aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
palma wrote:ja wiem ale ja też mam dziś 5t5d i nic. W tamtej ciązy to chociaż piersi mnie troszke bolały
Spokojnie to nie ma znaczenie ja dopiero od poniedziałku mam ból piersi a dzisiaj mdłości doszły i co z tego w poprzednich ciążach też miałam objawy i mam Synusia na szczęście a kolejna niestety . Więc głowa do góry i czekamy na te nasze Serduszka wiem że się boisz jak każda z nas każdy nowy objaw każdy brak i jest nerwówka ale nie możemy się teraz denerwować .!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:51
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki
Witam się nieśmiało. Dziś mam pierwszą wizytę, zatem stresik towarzyszy mi od wczoraj.
Jestem mamą 14 miesięcznego chłopczyka - na którego czekaliśmy z mężem 8 lat.
No a ponieważ w tym roku stuknie mi 35 lat, to czekać nie było na co. Jestem po cc, starania od grudnia, coś było na rzeczy - jak się okazało moja tarczyca szalała. W końcu udało się za 4 podejściem
Pierwsza ciąża nie obyła się bez problemów, kilka razy lądowałam w szpitalu - a to odwodnienie z powodu mega wymiotów, a to skurcze, a to mało ruchów. Urodziłam w końcu szczęśliwie w 37 tygodniu. Wierzę, że tym razem również wszystko będzie dobrze. Daj Boże.
Trzymajcie kciuki za dziś. Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:34
Szarlotka123, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam się z nutką w 100 %
palma a wtedy słyszałaś serduszko? Bo ja jestem przekonana, że jutro na pewno je już usłyszysz
cudek witaj i trzymam kciuki z wizytę Daj koniecznie znać co Ci lekarz powiedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:05
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Palma, spokojnie. Moja przyjaciółka tez nie wiedziała że jest w ciąży. Nie miała żadnych objawów do 3 miesiąca. Dopiero wtedy jej się zaczęła karuzela.
Współczuję Wam porcelany. Mnie do tej pory tylko dwa razy zemdlilo i to chwilowo. Za to dziś serce mi tak wali ze zaraz normalnie z piersi wyleci. A co do luteiny to taka biała wydzielina. No i miało mniej boleć a mam wrażenie ze boli bardziej. -
szarlotka wtedy byłam na wizycie w 7 tyg i zarodek mial 7mm i serduszko biło z czego tydzień pozniej przestalo a ja plamienia dostałam w 10 tygodniu dopiero
guerretenshi łudze się że wszystko ok ale wiadomo jak to bywa
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szarlotka123 wrote:cudek witaj i trzymam kciuki z wizytę Daj koniecznie znać co Ci lekarz powiedział
Dam na pewno.
Co do objawów - każda ciąża inna. W pierwszej cycki, rzyganie na maxa do 5 miesiąca, senność.
Teraz nudności bez rzygolenia i okropne zawroty głowy. Dziś do pracy nie poszłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:37